Новият старши треньор на Пирин Благоевград Олександър Бабич говори преди

...
Новият старши треньор на Пирин Благоевград Олександър Бабич говори преди
Коментари Харесай

Олександър Бабич: Излизаме без страх срещу Левски, за да постигнем нашите цели и да зарадваме привърженицитеБ

Новият старши треньор на Пирин Благоевград Олександър Бабич приказва преди утрешното домакинство на " орлетата " против Левски в среща от първия кръг на пролетния полусезон в родната Първа лига.

Мачът в събота (17 февруари) от 17:00 часа на стадион " Христо Ботев " ще бъде и дебютен за украинския експерт отпред на отбора.

" Това е първи мач след паузата в шампионата и имаме опция да се надигнем против мощен противник от горната половина на класирането. Играем вкъщи, а наличието на нашите почитатели в допълнение ще ни стимулира да покажем освен положително показване, само че и да вземем позитивен резултат от този мач ", съобщи Бабич.

Бившият ментор на Черноморец Одеса разкри малко повече елементи към работата си в Пирин, откакто пое тима доскоро повече от седмица.

" Тук съм от към седмица, изиграхме една контрола и тренирахме на високи обороти в този къс интервал. Комуникацията ми с футболистите на ежедневна база е на положително равнище. Виждам, че са оптимално съсредоточени, мобилизирани и работят настойчиво по време на тренировките. Стартовият състав ще бъде избран след последната подготовка. С изключение на контузения Илиан Костов всички останали са подготвени за началото на шампионата и чакат първия съдийски сигнал с неспокойствие ", разяснява треньорът, който до неотдавна работеше във варненския Фратрия, който се подвизава в Североизточната Трета лига.

Накрая новият ментор на Пирин обърна внимание и идния двубой с Левски и прикани за поддръжка от страна на почитателите.

" Левски има положителни характерности, това е мощен тим. Уважаваме всеки противник, само че на терена ще излезем без боязън, излизаме, с цел да реализираме нашите цели и да зарадваме нашите последователи. Поздравявам почитателите на Пирин с подновяването на шампионата. Очакваме ги на стадиона ", съобщи Олександър Бабич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР