Новият старши треньор на Лудогорец Игор Йовичевич даде пресконференция преди

...
Новият старши треньор на Лудогорец Игор Йовичевич даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Йовичевич: Виктория е добър отбор, но и ние сме много класен тим

Новият старши треньор на Лудогорец Игор Йовичевич даде конференция преди утрешното посещение на Виктория (Пилзен) в мач от втория кръг на шампионата Лига Европа.

50-годишният хърватин се изрече оптимистично, като остана на мнение, че тимът е подготвен за дуела и да вземе успеха.
 Виктория (Пилзен) точи ножа на Лудогорец
Виктория (Пилзен) точи ножа на Лудогорец

Ето детайлности

" Първите ми усещания от организацията в клуба са доста положителни. Тя е на доста високо европейско равнище. Сигурен съм, че с работа тимът ще остане още по-добър. Гордея съм, че съм в клуб като Лудогорец и ще дам всичко от себе си да ставаме по-добри. Това е доста значима задача за нас, тъй като желаеме да се представяме добре във всеки мач и малко по малко да вървим напред. Това е футболът.

Всеки дуел е друг. Готвим се за всеки един конкурент по друг метод. Разучили сме мощните страни на нашия противник. Видяхме и Славия (Прага), както множеството чешки клубове - отлични футболисти и отличен колектив.

Добри са в борбите за първа и втора топка, добре употребяват дългите пасове. Имат страхотни самостоятелни качества. Готови сме за дуела и знаем, че ще бъде доста тежък мач на следващия ден.

Виктория (Пилзен) е добър тим, само че и ние сме доста класен отбор. Ще покажем на следващия ден нашата упоритост, нашата тактичност, нашите нови хрумвания и воля за победа. Не сме пристигнали на отмора - тук сме, с цел да победим. Детайлите ще бъдат доста значими и определящи.

Анализирали сме всяка част от играта на Виктория. Напълно способни сме да вземем трите точки. Антон Недялков е нашият капитан и е доста значим за нас. Надявам се скоро да се завърне на терена, тъй като несъмнено липсва на тима ", сподели Игор Йовичевич в Чехия.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР