Новият старши треньор на Берое Димитър Димитров започна с победа

...
Новият старши треньор на Берое Димитър Димитров започна с победа
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Ще се опитаме да влезем в топ 6, в Лудогорец оставих близки приятели

Новият старши треньор на Берое Димитър Димитров стартира с победа отпред на отбора. Сега обаче следва мач против някогашния му клуб Лудогорец.

"Ако би трябвало да бъда почтен чаках още по-добро показване. Не като резултат, а като игра, цащото имаше напрежение в нашите редици след загубите. Имаше голямо предпочитание, нои доста неточности, които не отговорят на качествата на нашите футболисти ".

"Нормална е обстановката. Жалко, че има 3 съществени футболисти, които са контузени и не занм по кое време ще се завърнат. Отобрът има капацитет и класирането сега не отоваря на каечствата на отбора ".

"Ще се опитаме да влезем в топ 6. Доста сме изостанали вточково отношение по отношение на водещите тимове. Ще се опитаме да наваксаме ".

"Минал съм през много пътища. Приемам го като мач за шампионата. Разбира се, в Лудугорец съм оставил близки хора и другари. Ще се постараем да изтискаме оптималното от тази среща ".

"Ще подходим с нужното самочувствие и убеденост. Ще се опитаме да се надиграваме с тима на Лудугорец. Надявам се да успеем ".

"Знаете, че в Лудогорец има много качествени футболисти, дълбочина в състава. Футболът е интресен по тази причина, че не всеки път по-добрия тим печели ".

Цялото изявление с Димитър Димитър можете да видите във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР