Новият старши треньор на Барселона Шарунас Ясикевичус направи първото си

...
Новият старши треньор на Барселона Шарунас Ясикевичус направи първото си
Коментари Харесай

Ясикевичус: Да живее Барса, да живее Каталуния

Новият старши треньор на Барселона Шарунас Ясикевичус направи първото си изказване, откакто пое баскетболния отбор на каталунците. Във видео, оповестено в профилите в обществените мрежи на клуба, Шарас показа, че е разчувствуван от завръщането си в " Палау Блауграна ".  Официално: Барселона има нов треньор

" Всички сме доста разчувствани от тази нова глава в кариерата ми. Много се веселя да се завърна в Барселона и се надявам да се забележим в " Палау ". Благодаря ви доста! Да живее Барса, да живее Каталуния ", съобщи Ясикевучис във видеото.

Ben tornat, Saras!
Bienvenido de nuevo, Saras!
Welcome back home, Saras!

#ForçaBarça! pic.twitter.com/zhbJ4AhG6Z
— Barça Basket (@FCBbasket) July 2, 2020 Литовската легенда подписа договорка, която ще го задържи в клуба до 30 юни 2023-а. Четирикратният първенец от Евролигата заменя Светислав Пешич на главното място на скамейката, който напусна " лос кулес " след загубата от Баскония на финала в Лига Ендеса. В кариерата си като състезател 44-годишният експерт има два престоя в Барселона, като е завоювал една купа от шампионата на богатите, три Купи на Краля и два трофея от Лига Ендеса.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР