Новият старши треньор на Атанас Атанасов-Орела изведе футболистите за първа

...
Новият старши треньор на Атанас Атанасов-Орела изведе футболистите за първа
Коментари Харесай

Атанасов проведе първа тренировка с Монтана, иска да връща футболист от Кариана

Новият старши треньор на Атанас Атанасов-Орела изведе футболистите за първа подготовка. За него това е четвърто завръщане на стадион „ Огоста “, а договорът му с клуба е за период от две години. 51-годишният познавач идва на мястото на Никола Спасов, който умря предишния понеделник. „ Прекрасен човек и отличен треньор, тъпо единствено, че по този начин бързо си отиде от този свят. Бог да го елементарни! Добро завещание ми е оставил в Монтана, чудесно готови и физически и тактически футболисти “, съобщи Атанасов.

Той разкри, че ще се опита да върне още веднъж в Монтана офанзивния футболист на Кариана, с който към този момент е разговарял по телефона. През лятото Дамянов разтрогна контракта си с монтанци и мина в отбора от село Ерден, в който се трансформира в съществена фигура като има 4 гола и 3 асистенции.

„ Боби ми направи усещане при последния ми престой тук, само че има и други надарени млади футболисти, на които би трябвало да име се даде късмет “, съобщи Атанас Атанасов, като разкри и какви са задачите сложени от управлението – Монтана да резервира мястото си в efbet Лига и да бъде построен тим от опитни, само че и от млади футболисти. Първото тестване пред него е домакинската среща с в понеделник. efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  Арда (Кърджали) 3:0краен резулат  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР