Новият-стар треньор на Левски Георги Тодоров започва шестия си период

...
Новият-стар треньор на Левски Георги Тодоров започва шестия си период
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Не съм щастлив, че се върнах в "Левски"

Новият-стар треньор на " Левски " Георги Тодоров стартира шестия си интервал отпред на " сините " с мач против " Арда " Кърджали. Той, а не Петър Хубчев, ще изведе отбора в последния кръг от постоянния сезон на 14 юни.

" Сините " не престават да са в тежка финансова рецесия, макар че мажоритарният пакет акции (86,6% от собствеността на клуба) бяха джиросани на Наско Сираков. Свиването на бюджета наложи раздялата с Хубчев, както и неприятните резултати напоследък. Тимът няма победа от началото на годината.



" Трябва да играем комбинативен футбол и да се надиграваме. Мисля, че футболистите в " Левски " са доста положителни, само че това се демонстрира на терена. Не съм благополучен, че се върнах още веднъж. Това значи, че нещата не са се случили. Вярвайте, през тази годината в клуба в действителност всичко беше на равнище. Отдавна не е имало такива условия. За страдание, още веднъж се връщаме на изходна точка ", съобщи Тодоров.

" Наско ми се обади и ме попита дали мога да оказа помощ. Естествено, че няма по какъв начин да му откажа, тъй като хората сега подаряват и последните си пари. Аз съм от два дни. Мога да кажа, че някакъв живот се върна в тима. Виждам някакво въодушевление. Правят ми усещане някои неща. Аз няма да подцени никого. Независимо дали му изтича договорът ", добави той.

Снимка: Lap.bg

Тодоров беше безапелационен, че сега тимът не е добре уравновесен. А поради травми на някои от играчите, ще се наложи да употребява и юноши.

" Една къща се строи от основите, а не от комина. Такъв дисбаланс... Не желая да разясня. Щом съм приел, аз си нося кръста. Имаме двама централни бранители с по 7 картона и единият има проблем, само че стиска зъби. Как да откажа на Наско? Той се нагърби, а в действителност има хора, които дават последните си пари за клуба. Колкото мога, ще оказа помощ. Много е значим мачът на следващия ден. Имаме 4-5 еднотипни футболисти в средата на терена. Това напряко не е истина. В момента единствено почитателите носят нещо позитивно на Левски. Те поддържат тима. Доста хора ми се обадят, с цел да ме поддържат, но аз знам доста добре, че на идващия мач всичко ще бъде забравено. Да поддържат клуба. Отборът може да играе едва в някой мач, само че те би трябвало да поддържат клуба. Те направиха велики неща ", разяснява той.
" Левски ": С Хубчев не разясняваме неустойки "Сините " с конкретизиране за раздялата с треньора
Новият-стар треньор изрично отхвърли да разяснява предшественика си Петър Хубчев.

" Обстановката и настроението в тима водят до победи. Повярвайте ми. При загуби стартират да се търсят виновници. Достатъчно гледахте мача с " Локомотив " и можете да извършите оценка какво не се е получило. Аз обаче да разясня това, не е правилно. Не е правилно към Петър Хубчев ", съобщи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР