Новият-стар селекционер на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов даде

...
Новият-стар селекционер на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов даде
Коментари Харесай

Пламен Константинов определи групата на България на Евроволей 2023 като втората най-трудна

Новият-стар селекционер на националния ни волейболен тим Пламен Константинов даде своята първа публична конференция в зала „ Родина “, на която разкри задачите пред тим за новата година. По време на конференцията Константинов разяснява и групата ни за Европейското състезание следващата година, на което сме съдомакини, определяйки я за „ втората най-трудна след тази на Италия “.
 Пламен Константинов: Не сме в елита на волейбола! Близко сме, само че в този момент сме на едно положително средноевропейско равнище Пламен Константинов: Не сме в елита на волейбола! Близко сме, само че в този момент сме на едно положително средноевропейско равнище
" Групата ни въобще не е лесна. Нашата група е с по-изявени тимове, в другите има по един топ тим. Има два тима в нашата група на международно равнище - единият несъмнено е Словения, резултатите им от последните години го потвърждават, а Украйна с това показване на Световното състезание е доста сериозен отбор, познавам огромна част от играчите им - тежък съперник са. Оценката, че групата е слаба или удачна, аз не я споделям. Не подценявам качествата на Испания и Финландия, само че те би трябвало да са преодолими тимове. Цяла Европа към този момент играе добър волейбол, не можеш да победиш даден отбор, в случай че не си оптимално съсредоточен. Украинците имаха късмет да влязат и в четворката, това за мен не е инцидентно. След италианската група нашата е втората по мощ на това Европейско състезание ", съобщи Константинов.
 Пламен Константинов: Не би трябвало да си слагаме прекомерно огромни цели Пламен Константинов: Не би трябвало да си слагаме прекомерно огромни цели
Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР