Новият-стар любовник на фолкпевицата Емилия – сирийският бизнесмен със спорна

...
Новият-стар любовник на фолкпевицата Емилия – сирийският бизнесмен със спорна
Коментари Харесай

Екшън! Арабинът на Емилия Жорж Башур стоял зад бомбен атентат срещу Коко Динев?!

Новият-стар ухажор на фолкпевицата Емилия – сирийският предприемач със противоречива известност Жорж Башур, е бил проучван от службите за сигурност през 2012 година като възможен гарант на бомбен атентат против ресторанта на досегашната половинка на чалга дивата Коко Динев, научи HotArena.

Това разкриха пред „ Уикенд “ ченгета, разследвали преди време гърмежа в „ Кошарите “.

Дни след бомбения атентат, състоял се на 15 август 2012 година в 4 след среднощ и опустошил огромна част от интериора на кръчмата в столичния квартал „ Лозенец “, антимафиотите засекли информация от свои източници в ъндърграунда, че бомбата може да не е поради бизнеса на Коко Динев, а поради любовен триъгълник. В този интервал Емилия към този момент се срещала скрито със сирийския предприемач , който е притежател на редица апетитни търговски и офис здания в София. Русокосата чалга дива мъстяла с богатия арабин на Динев, който скоро след раждането на сина си Иван, почнал връзка с Преслава

През пролетта на 2012 година незнайни нападнаха Жорж Башур и му нанесоха побой, а малко след този случай, който не беше отразен в медиите, сириецът се обкръжи с защита. Още тогава се говореше, че инквизицията му е уредена от Коко, защото арабинът поддържал загадка връзка с Емилия. След това пристигна и бомбения атентат против „ Кошарите “ , спомнят си ченгета.

Пред проверяващите Коко Динев отрекъл да се познава със сирийския милионер , който му бил упоменат от антимафиотите като евентуален гарант на бомбата. Ченгетата имали информация от ъндърграунда, съгласно която Башур наел двама бандити от Враца да изпълнят мократа поръчка

В последна сметка следствието за гърмежа било прекъснато . Уплашената Емилия пък прекратила за дълго време срещите си с Жорж, като дори блокирала мобилния му телефон в контактите си, с цел да не й се обажда. 

Чалга дивата възобновила връзките си с Башур предходната пролет, малко откакто роди второто си дете от Динев – дъщеричката Мира. За раздялата с мъжа й спомогнало и влошеното финансово здраве на Коко. Той продаде ресторанта си „ Кошарите “ на Георги Станоев – Малката Бирма, а след договорката съвсем всичките му доходи секнаха. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР