Новият спортен директор на Спартак Енгибар Енгибаров обяви,че в клуба

...
Новият спортен директор на Спартак Енгибар Енгибаров обяви,че в клуба
Коментари Харесай

Енгибар Енгибаров: Спартак търси новите Жиката и Найденов

Новият състезателен шеф на Спартак Енгибар Енгибаров разгласи,че в клуба оттук насетне ще се работи по радикално друг метод. Той подсигурява, че равнището няма да бъде такова както до момента, от което следва да се подразбира, че ще бъде по-високо.

" Предстоят огтромни промени в школата, където ще има нови треньори, нова методика и ново образование. Помните какви играчи създаваше Спартак в предишното и какви са минали през мъжете на клуба. Тук в залата виждам Пламен Казаков. Нека да напомня също Живко Господинов, Красимир Зафиров, Стефан Найденов. Такива лица желаеме да имаме и отсега нататък ", сподели Енгибаров.

Той допълни, че Валентин Илиев ще има взор върху юношите на клуба и неслучайно още на първата подготовка на представителния отбор ще бъдат петима от дубъла на клуба.

" Занапред който от гениите демонстрира, че има качества, ще му се дава опция да ги развива ", добави спортният шеф.

Пресконференцията приключи с сбит отговор на президента на Спартак Павлин Николов. Запитан в случай че въпреки всичко Спартак не успее да се  завърне още през идващия сезон в efbet лига, по какъв начин това ще бъде признато, Николов отсече: " Такъв вид не същестува ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР