Новият собственик на Левски Наско Сираков ще прехвърли 35% от

...
Новият собственик на Левски Наско Сираков ще прехвърли 35% от
Коментари Харесай

Наско Сираков обяви колко са дълговете на Левски и очерта приоритетите на клуба

Новият притежател на Левски Наско Сираков ще трансферира 35% от акциите Сираков трансферира на Тити Папазов.
Ето по какъв начин обоснова решението
" Дълговете на клуба са общо 23 млн. 948 хиляди лв. . След жеста, който направи господин Спас Русев. Преди 20 минути Прекратява се делото против Левски и подписахме 5-годишно съглашение без никакви лихви.
След 5 години ще бъдат потърсени дължимите парите от компанията. Дотогава клубът ще може да си стъпи на краката. Това е към 7 млн. Също по този начин 7 млн. лв. са отговорностите към Националната лотария и Нове холдинг, само че те са с падеж 2023 година.
Реално сега най-големият проблем са парите, които изискуем от началото на годината до момента - на футболисти, администрация и треньори . С всеки един от тях ще стартира диалози след тази конференция.
Ясно е, че този златен дъжд, който е валял до момента, е завършил. Всеки един би трябвало да прояви почитание към институцията Левски. Когато е имало пари, всичко е плащано на секундата. Сега би трябвало да стегнем коланите. Разбира се, че ще огледаме доста деликатно всеки един пост, където имаме хора. Има какво и по какъв начин да се направи в тази тенденция ", съобщи Сираков.
" Скъпоплатени чужденци, които да са отвън групата и да бъдат запаси, е прекомерно огромен разкош за всички тимове . При нас може да се окаже смъртоносно. В ДЮШ не съм имал опция да следя работата директно., уточни още той.
Сираков обърна съществено внимание на положението на материалната база на " сините ".
" Не е обикновено " Левски " и ЦСКА да играят при такива условия. За материалната база съм приказвал с всички фенски организации. Не съм заречен трофеи и купи, тъй като с толкоз отговорности, какъв брой са тук, и с тази материална база не е обикновено да имаме такива упоритости.
Постигнах, тъй като той е най-успешният треньор в историята на Левски. Не можем да се отанасяме по този начин към най-заслужилите хора. Той в никакъв случай не си ги е изискал. В ръководството на Левски ще влязат специалисти, експерти и митове, които съм сигурен, че ще работят по този начин, както ще работя аз - без нито една стотинка ", съобщи още Сираков.
" Водим диалози за спонсори и рекламодатели всеки ден, само че виждате, че бетинг фирмите са в позиция на ослушване, откакто се заприказва за нов Закон за
хазарта, който по мое персонално мнение ще се отрази извънредно отрицателно освен на българския футбол, само че и на българския спорт.
Сираков не се посвени да приказва и за другарството си със притежателя на ЦСКА Гриша Ганчев, като уточни, че за първи и финален път влиза в " пояснителен режим за медийни сензации ".
" Приятел съм с Гриша Ганчев от доста години . В извънредно сложен миг през 2013 година. Миналата година съм изчистил безусловно всичко двойно. Искам да му благодаря. Ако зависи от мен, до момента в който съм жив, ще съм другар с Гриша Ганчев. Извоювал съм си правото да пия кафе с който си желая. В името на Левски бих пил кафе с Папата и Ел Чапо ", отсече Сираков.
На журналистически въпрос дали следователно би открил контакт с Делян Пеевски, чиито дарения за клуба набраха известност напоследък, Сираков не изключи тази опция.
" Никога не съм имал опцията да приказвам и да се видя с Делян Пеевски. Готов съм да пия кафе с всеки в името на Левски. Абсолютно всички рекламни позиции в Левски са свободни. Единствено името на стадион Георги Аспарухов не е свободно ", призна още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР