Новият собственик на Левски Наско Сираков даде първата си пресконференция,

...
Новият собственик на Левски Наско Сираков даде първата си пресконференция,
Коментари Харесай

Наско Сираков: Тити Папазов става втори най-голям акционер в Левски, заради клуба и с папата ще пия кафе!

Новият притежател на Левски Наско Сираков даде първата си конференция, откогато взе главния пакет акции на клуба. Легендата приказва пред медиите във VIP залата на " Герена ", която се намира в Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов ".

Ето какво сподели Сираков:

" Давал съм хиляди изявленията, само че през днешния ден съм извънредно разчувствуван. Изказвам голяма признателност на почитателите. Това е най-тежкият миг в историята на клуба. 23 948 000 лв.. Тази цифра звучи стряскащо. Благодаря на Спас Русев за жеста, който направи. Така отговорностите на Левски падат с към 3 милиона лв.. " Главбулгарстрой " - приключва се делото против Левски. Подписахме съглашение след 5 години да си потърсят парите. Без лихви. Там са към 7 милиона. Толкава са и към " Националната лотария " и " Нове ". Но не е чак толкоз страшна обстановката. Проблем са парите, които изискуем от началото на годината до в този момент на футболисти, треньори и администрация. Ще приказвам с всеки от тях. На " Герена " завърши " финансовият дъжд " и " финансов оазис ". Всеки да прояви почитание към институцията Левски. Сега би трябвало да стиснем зъби и да стегнем колани. Ще огледаме деликатно всеки един пост и служба. Има какво и по какъв начин да се направи в тази тенденция.

Да се купуват чужденци, които да са отвън групата или запаси, това е прекомерно огромен риск. При нас даже може да е гибелен. Една от насоките и ДЮШ. Ще обърнем съществено внимание на юношите ни и това няма да са единствено приказки, както беше през годините. ДЮШ е мястото, където да се обърне най-голямо внимание.

Материалната база, виждате в какво положение е стадиона. Единственото по-лошо място за футбол в София е стадион " Българска войска ". Не е обикновено двата водещи тима да играят при такива условия. Ще търсим подпомагане и схващане от премиера на България. Той неведнъж е показвал съпричастност към спорта. Мисля, че ще прояви схващане. Левски заслужава да има доста по-добър стадион.

Говорил съм с съвсем всички фенски организации. Аз не се връщам, с цел да давам обещание трофеи и купи. С толкоз отговорности и с тази материална база, не е обикновено да имаме такива аспирации. Там, където е текло, отново ще тече. Левски ще си стъпи на краката и отново ще печели трофеи и купи. Но първото е, че би трябвало да сме правилни към тези, на които изискуем пари. Няма да харчим повече от това, което изкарваме и ще погасяваме отговорности. Левски би трябвало да е знак на коректността. На всякакво равнище е изгубен респекта към тази институция. Вижда се във всеки един мач на тима и това не може да продължава.

51% от акциите ще бъдат в мен. 35% ще трансферира на Тити Папазов. Той ще бъде втори акционер след мен. Защо? Каквото и да кажа за него през тези години, ще бъде малко. На него имам повече доверие, в сравнение с себе си. Говоря в името на Левски.

Преди седмица се разбрах със Станимир Стоилов да прекратим срамното дело, което клубът води против него. Не може по този начин да се отнасяме към най-заслужилите ни хора. Аз съм очевидец, че тези пари му се дължат. Той в никакъв случай не си ги е желал.

В ръководството на Левски ще има специалисти и експерти. Аз ще оказвам помощ на Левски без нито една стотинка. Не желая пари от клуба. Имам предложение от фенските организации. Те ще имат представител в Надзорния съвет.

В момента първият ни тим е безспорен дисбаланс. Ние имаме четирима вратари и подписан контракт с пети. Имаме трима централни нападатели и единствено петима в отбрана. Футболистите получават неповторими за нашите стандарти заплати. Говоря за чужденци, които са на пейката. Това няма да продължава.

Със сигурност и аз ще направя неточности, само че те няма да бъдат 10 към 1. Имам визия за екипа, който желая да основа. В момента в касата на Левски има към 100 000 лв.. Чест прави на почитателите, че събират пари всеки месец. Благодарност и към Национална агенция за приходите за съглашението. Спонсори и рекламодатели - търсим всеки Божи ден. Компаниите са в позиция на ослушване. Заговори се за нов закон за
хазарта. Такъв ще се отрази отрицателно на спорта. Ще ви споделяме за всеки един контракт, който подписваме за спонсорство.

Апел към всички вас - с евтини сензации, целящи да злепоставите името ми и това не Левски... Приятел съм с Гриша Ганчев от доста години. През 2013 година ми оказа помощ със заем в тежък за мен миг. Той е с лихви. Миналата година съм изчистил безусловно всичко. Благодаря ти, Гриша! Аз ще бъда твоя другар. Но аз съм Наско Сираков и мога да пия кафе с който желая. В името на Левски и с папата ще пия кафе. Никога не съм се виждал с Пеевски. В името на Левски с безусловно всеки ще седна и ще пия кафе. Чакам рекламни контракти. Започваме да строим къщичката си от основите.

Няма да молим премиера да ни заплаща задълженията, ние ще се оправяме. Ние сме си ги създали ".
 Станимир Стоилов е изразил подготвеност да опрости 70 хиляди лв. на Левски
Станимир Стоилов е изразил подготвеност да опрости 70 хиляди лв. на Левски

Ако завоюва делото, той ще подари сумата на " сините "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР