Новият собственик на ЧЕЗ Гинка Върбакова обяви, че се чувства

...
Новият собственик на ЧЕЗ Гинка Върбакова обяви, че се чувства
Коментари Харесай

Гинка се сравни с Корнелия Нинова в парламента. Едната взела на 28, другата на 43!

Новият притежател на ЧЕЗ Гинка Върбакова разгласи, че се усеща жертва на политическа офанзива и "безпрецедентно сатанизиране " и е подготвена да съди всички, отправили ѝ обидни квалификации.

Самата Гинка Върбакова се държи като народен представител от ГЕРБ. Както писа по-рано Би Нюз, Гинка „ даде” и думата на Делян Добрев.

Това стана по време на взаимното съвещание на комисиите по енергетика и за надзор на службите за сигурност, която разисква покупката на ЧЕЗ от компанията "Интерком България ".

Новата собственичка взе думата първа по време на съвещанието. В изявлението си Върбакова атакува непосредствено водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова:

"Политици от една партия попитаха по какъв начин може 42-годишната Гинка от Стамболийски да си купи ЧЕЗ. Бих върнала с въпроса -как може млада дама от село Крушовица на 28 години да си купи "Техноимпекс "? "

Върбакова сподели още, че през последните дни е чула доста клюки по собствен адрес и е подготвена да търси правата си по правосъден път. "Няма да допуснем да ни трансформират в марионетка, да приказват, че сме сложени лица, че участваме в схеми за прикрито придобиване. Който твърди сходни неща - би трябвало да го потвърди в съда. Ще съдим всеки, който твърди това ", закани се тя.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР