Новият собственик на Челси Тод Боели вече показа, че е

...
Новият собственик на Челси Тод Боели вече показа, че е
Коментари Харесай

В Англия: Челси изсипва 300 млн. за каре от Бундеслигата

Новият притежател на Челси Тод Боели към този момент сподели, че е подготвен да влага в привличането на нови попълнения.

След като нае управител по собствен избор, някогашният ментор на Брайтън Греъм Потър в този момент е на задача да притегли нови играчи на „ Стамфорд Бридж “.

Медиите в Англия оповестяват, че четирима играчи са набелязани от Челси и всички те играят в немската Бундеслига.

Вече се появи информация, че нападателят на Република България Лайпциг Кристофър Нкунку е подписал прелиминарен контракт със " сините " и прехвърлянето му би трябвало да е към 60 милиона евро.

Заедно с французина Нкунку в Лондон може да дойде и неговият съотборник - хърватският бранител Йошко Гвардиол, чийто трансфер може да бъде на стойност 90 милиона евро.

Гвардиол няма да е най-скъпото попълнение на Боели идната зима или лято. Клубът вижда англичанина Джуд Белингам като съвършен състезател за халфовата линия.

За подписа на Белингам „ сините “ ще би трябвало да се „ борят “ с Ливърпул, вероятно с Реал Мадрид, а в случай че желаят да завоюват тази „ борба “, ще им трябват невероятните 120 милиона евро.

И това не е всичко, към тези трима млади футболисти може да се причисли малко по-опитният десен бек на Байерн, Бенжамен Павар, който може да покрие и позицията в отбрана. Евентуалният му трансфер би коствал на Челси към 35 милиона евро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР