Новият собственик на Челси Тод Боели е начело на клуба

...
Новият собственик на Челси Тод Боели е начело на клуба
Коментари Харесай

Новият собственик на Челси: Премиър лийг трябва да се поучи от американския спорт, да направим мач на звездите

Новият притежател на Челси Тод Боели е отпред на клуба единствено от няколко месеца, само че към този момент явно се усеща задоволително удобно в тази позиция и счита да поеме начинания, които ще провокират много реакции в света на британския футбол. В нескончаем диалог през вчерашния ден той описа за някои от концепциите си, а също по този начин бе безапелационен, че хората в Премиър лийг трябав да си вземат поучения от американския спорт. Боели показа своите визии за създаване на плейофен шампионат, който да дефинира изпадащите от най-високото равнище в британския футбол, както и мач на звездите по образеца на НБА и НХЛ. 
 Потър: Чувствам се по този начин, все едно съм в Челси от 9 месеца, а не от 9 дни Потър: Чувствам се по този начин, все едно съм в Челси от 9 месеца, а не от 9 дни
“В последна сметка Премиър лийг би трябвало да взема образец от американския спорт. И хората там в действителност стартират да го схващат. Защо не създадем шампионат с последните четири тима в класирането, за какво не създадем мач на звездите? Всички приказват за повече пари за всички в пирамидата на локалния футбол, а единствено по време на мача на звездите в бейзболната лига направихме 200 милиона $ в понеделник и вторник. Ние мислим, че може да се направи мач на звездите сред севера и юга в Премиър лийг и това е нещо елементарно, от което се нуждае пирамидата, ” съобщи Боели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР