Новият смартфон Nokia G11 и таблетът Nokia T20 вече са

...
Новият смартфон Nokia G11 и таблетът Nokia T20 вече са
Коментари Харесай

Две нови смарт устройства от портфолиото на Nokia вече се предлагат във Vivacom |

Новият смарт телефон Nokia G11 и таблетът Nokia T20 към този момент са налични за потребителите в търговски обекти и в онлайн магазина на Vivacom.

Nokia G11 е наличен модел, който се откроява с изчистен скандинавски дизайн, богата функционалност и извънредно издръжлива батерия, позволяваща потреблението му в продължение на три дни.

Nokia G11 е с фабрично подложен протектор върху екрана и е с тънко противоплъзгащо покритие за по-добър захват и сигурност.

Дисплеят на смарт телефона е с 6,5 инчов диагонал, направен е по технология IPS LCD и има периодичност на освежаване 90Hz. Резолюцията му е 720 х 1600 px, а съотношението му към корпуса - 81,6 %. Задната камера на Nokia G11 e тройна с 13 MP главен датчик. Освен него разполага с един 2 MP датчик за дълбочина и още един 2 MP макро датчик. Предната от своя страна е 8 MP.

Смартфонът се предлага с 3 години месечни актуализации на сигурността,общо 36, 2 години актуализация на операционната система и е подготвен за Android 12.

Батерията е с потенциал 5050 милиамперчаса и устоя цели три дни с едно зареждане. Сред екстрите му са още алтернатива за лицево отключване, датчик за пръстови отпечатъци, FM радио, 3,5 мм. аудио жак, както и здрав поликарбонатен тил.

Nokia G11 може да бъде закупен за 8,98 лева.на месец при покупка на погашение за 24 месеца, в композиция с 2-годишен абонамент за мобилен проект Unlimited 50.

Vivacom уголемява и портфолиото си от таблети с показания неотдавна Nokia T20. Той e новаторско устройство, уместно за работа, учене и развлечение с огромен 10,4 инчов екран, потапящо стерео озвучаване и издръжлива батерия. Моделът се предлага с присъщите за Nokia постоянни актуализации на операционната система и на сигурността. Освен това той идва със моден и функционален удароустойчив калъф.

Със своя 10,4 инчов кристално чист 2K екран Nokia T20 основава разнородни благоприятни условия за работа, учене и забавление. Дисплеят поддържа алтернатива за увеличаване на яркостта, подобряваща видимостта при ярка светлина. Важно е също, че той е сертифициран за ниско равнище на синя светлина, което понижава напрежението на очите при продължителна приложимост на таблета.

Батерията на Nokia T20 е с потенциал 8200 mAh, което й разрешава да издържи през целия ден с едно зареждане, даже и при ресурсоемки действия като гледане на уроци в YouTube или чести позвънявания. Таблетът може да издържи 7 часа видеоразговори, 10 часа гледане на видеоклипове и 15 часа сърфиране в мрежата. Освен това той поддържа бързо зареждане, съчетаем е с 15W зарядни устройства и се предлага с 10W зарядно в кутията. Има и функционалност лицево отключване.

Основната камера на устройството е 8 MP с автофокус и LED мълния, а предната камера е 5 MP. Освен това Nokia T20 употребява стерео високоговорители и технологията OZO Playback Panorama, която прави стерео звука още по-потапящ. OZO Audio от своя страна може да дефинира от къде идват звуците и да отстрани фоновия звук. Разполага с вградени двойни микрофони, 8-ядрен процесор, 4GB оперативна памет и 64GB вътрешна памет.

Характерно за Nokia, новият таблет получава 2 години ъпдейти на операционната система, както и 3 години месечни актуализации на сигурността. Това го прави доста по-сигурен, благонадежден и усилва интервала на потреблението му. Това е първият таблет на Nokia, който е сертифициран като предложен за Android Enterprise.
За най-малките консуматори пък е разполагаем специфичен режим Гугъл Kids Space. Той е предопределен да подхранва любознанието и творчеството на вашето дете, като го въодушевява да изследва ползите си посредством предложени приложения, книги и видеоклипове. Гугъл Kids Space е предопределен за деца и работи с профила на детето ви в Гугъл, който родителите могат да оказват помощ да ръководят с родителските контроли на Family Link.

Устройството се предлага с грациозен удароустойчив калъф вид бележник Nokia Rugged. Той по едно и също време го пази, прибавя личен жанр и функционалност, трансформирайки се елементарно в стойката за гледане без ръце. Калъфът има подсилени кантове за по-добра отбрана от удари и надраскване. Освен това разполага с функционалности за заспиване и пробуждане, които оказват помощ на устройството да пести сила, когато капакът е затворен и го разсънват при отваряне.

Nokia T20 може да бъде закупен на цена от от 16,98 лева месец на погашение за 24 месеца, в композиция с 2-годишен контракт за тарифен проект i-Traffic XXL+.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР