Новият смарт-часовник Xiaomi IMILAB W12 се отличава с голям 3D

...
Новият смарт-часовник Xiaomi IMILAB W12 се отличава с голям 3D
Коментари Харесай

Xiaomi IMILAB W12 – смарт-часовник със страхотен дисплей


Новият смарт-часовник Xiaomi IMILAB W12 се отличава с огромен 3D 1,32-инмов HD дисплей 
(снимка: IMILAB)

Според скорошно изследване, смарт джаджите, които носим непрекъснато със себе си, усъвършенстват нашите когнитивни качества. И това не е неочакван извод от проучването, а изцяло разбираем резултат, поради богатата функционалност на умните устройства и въздействието им върху живота ни.

Потвърждение за това е новият смарт-часовник. Освен че има страховит екран, който допуска улеснение и комфорт на прилагане, тази интелигентна джаджа е цялостна с забавни функционалности, в това число мониторинг на основни здравни индикатори и напомняния за телефонни позвънявания, прогноза за времето и други

Циферблатът на Xiaomi IMILAB W12 може да се персонализира елементарно съгласно персоналните желания
(снимка: IMILAB)

Но да стартираме с екрана, който основава първото усещане от до момента с сходно устройство. 3D дисплеят на IMILAB W12 е огромен – с диагонал 1,32 инча, тъй че потребителят на тази съвременна джаджа ще има удобен взор върху информацията, която го интересува – при спортуване и фитнес, по време на отмора или настоятелен задължения.

Това е сензорен екран по технология TFT с висока бляскавост и HD разграничителна дарба от 360×360 пиксела (при размер от единствено 1,32 инча). Нещо повече, опциите за персонализиране на циферблата ще разрешат на всеки собственик на W12 да изрази по най-хубавия метод своята характерност.

Достъпни за събаряне са голям брой шаблони за циферблата. Потребителите могат да ги прибавят и трансформират, съгласно моментното си въодушевление.

Дисплеят на W12 е изпълнен по технология TFT и има резолюция 360x360px
(снимка: IMILAB)

Големият екран на W12 е мястото, където потребителят ще вижда ясно и отчетливо значими напомняния и вести. Това могат да бъдат входящи позвънявания от смарт телефона, SMS-и, известия от приложенията, прогноза за времето, тревога, увещание за позвъняване, хронометър, увещание за активност… Предвидена е и функционалност за разкриване на телефона.

Макар и с огромен екран, смарт-часовникът е тъничък и лек – дебелината му е единствено 10,8 мм, а лекотата се дължи на цинкова сплав, от която е изработен корпусът на устройството.

Смарт-часовникът на Xiaomi е водоустойчив по строгите условия на стандарта IP68
(снимка: IMILAB)

Същевременно, моделът е водоустойчив по стандарта IP68, което значи, че няма да се повреди от изпотяване, до момента в който неговият притежател си мие ръцете или плува в басейна, както и при прилагане на химически препарати, с помощта на изцяло запечатаната си структура.

включва 13 вградени спортни режима: тичане, плуване, разходка, колоездене, катерене, гимнастика, йога, бадмингтон, пинг-понг, каране на лодка и други Той е кадърен да следи напредъка и постигането на фитнес задачите, разрешава персонализиране на мониторинга и образованието за ежедневните интензивности, защото разполага с чувствителни и икономични датчици, които наблюдават в действително време индикаторите ни.

На удобния екран на W12 ще получавате значимите напомняния и вести
(снимка: IMILAB)

Този смарт-часовник има вграден оптичен датчик с модернизиран логаритъм за непрестанен мониторинг на сърдечния пулс. Това е изключително потребна функционалност при спортуване, фитнес, както и при други натоварвания, а също и по време на отмора.

А черешката на тортата може би е функционалността за мониторинг на равнището на О2 в кръвта (сатурацията). W12 следи смяната на този индикатор и съхранява исторически данни. Те могат да послужат като тревога за невисок хемоглобин – положение, което, в случай че продължи дълго време, може да докара до увреждане на някои органи като мозъка и сърцето.

W12 идва с извънредно скъпата функционалност за мониторинг на равнището на О2 в кръвта
(снимка: IMILAB)

Що се отнася до автономността на W12, тя е респектираща. Едно зареждане на полимерната литиево-йонна батерия с потенциал 330 мАч поддържа до 30 дни смарт-часовника в стендбай режим и до 14 дни при интензивно всекидневно прилагане.

Моделът е съчетаем със смарт телефони под ръководство на Android 5.1 и iOS 9.0 и по-нови версии на двете най-популярни мобилни платформи, като комуникира с тях безжично по Bluetooth 5.0. Зарежда се с магнитен кабел и може да работи при температури от -20 до +45 градуса.

Макар и с огромен екран, IMILAB W12 е лек и тъничък – единствено 10,8 мм
(снимка: IMILAB)

Xiaomi IMILAB W12 – съществени характерности:

Xiaomi IMILAB W12 Smart Watch е разполагаем в онлайн магазините на цена от 59,99 евро – може да се поръча например .
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР