Новият служебен премиер Гълъб Донев е омъжил дъщеря си и

...
Новият служебен премиер Гълъб Донев е омъжил дъщеря си и
Коментари Харесай

Щастие в семейството на новия премиер на България

Новият длъжностен министър председател Гълъб Донев е омъжил щерка си и е станал дядо на внуче седмици преди назначението. Първородният внук на 55-годишния Донев се споделя Робърт и е огромната горделивост на своя дядо, който всекидневно поставя грижи за него и обича да прекарва свободното си време само и единствено в уюта на дома си, обкръжен от своето семейство.

Щерката на Гълъб и брачната половинка му Нели се споделя Габриела и е приключила Американския лицей в София през 2016 година След това е учила актьорско майсторство в London School of Dramatic Arts в британската столица, а след това е траяла в същата компетентност и в Американската академия за трагични изкуства, която има две седалища – в Лос Анджелис и в Ню Йорк.

Справка демонстрира, че година образование там коства 36 480 $, като това е единствено таксата за университета. В тази сума не влизат персоналните разноски. Въпреки солидното обучение в най-престижните обучителни центрове в света, щерката на Донев не съумява да направи актьорска кариера нито у нас, нито в чужбина. Амбициите й за пробив на сцената остават на назад във времето поради огромната й обич с нейната половинка Тери, с който са двойка от дълго време, само че преди да станат родители, узаконили връзката си с брак.

Все отново щерката на премиера има лични приходи и развива частен бизнес. Преди 2 години тя е записала компания с име " Зелената стая “. " Студио по изкуства, разрастващо освен гении, само че и прочувствена просветеност. Чрез персонална и самостоятелна връзка градим познание “, разказва начинанието си Габриела, която сега е отдадена главно на майчинството.

Най-голяма помощ в развъждането на дребния Робърт тя получава от своята майка Нели. Съпругата на Гълъб Донев е известна столична зъболекарка и не се тормози да споделя моменти от фамилния им свят в обществените си мрежи. От щастливите фрагменти, които изобилстват в профила й във фейсбук, се вижда, че пътешествията са огромната им пристрастеност.

С камерата са запечатали мемоари от пътуванията им до Азорските острови, Москва, ски ваканциите им в едни от най-скъпите зимни курорти в австрийските Алпи и региона Тирол, Канарските острови и още доста дестинации. Когато не обикалят по почивки, семейство Доневи се радват на лукса в своята къща в София, разпростряла се на внушителните 408 квадрата.

Имотното положение на служебния министър председател, който бе и обществен министър в предходния кабинет на президента Румен Радев, е забележително положително. Гълъб Донев има още половин част от вила и гараж в село Понор, Костинброд. Съпругата му Нели пък е притежател на 1/2 апартамент в София, зъболекарски кабинет и половината от имот, още веднъж на територията на столицата.

Гълъб Донев е роден на 28 февруари 1967 година в София. Завършва 35-а Руска езикова гимназия в столицата, а след това придобива магистърска степен по  " Финанси “ в УНСС и по право в Русенския университет " Ангел Кънчев “. Специализира и " Бизнес и мениджмънт “ в УНСС. От 2001 година навлиза в дебрите на политиката и заема разнообразни високи позиции в министерски и други институции, написа " Ретро ". С Румен Радев го свързва другарство, което е повода и през двата си мандата на " Дондуков " 2 президентът да го назначава за собствен консултант и секретар по обществените политики.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР