Новият силен човек в държавата Иво отпразнува факта, че е

...
Новият силен човек в държавата Иво отпразнува факта, че е
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Властта целува ръка на бигбоса Прокопиев в елитен клуб. Вицето Гроздан Караджов козирува от името на правителството. След селфито с Пеевски, Владо Панев се залепи до шефа на Капитал

Новият мощен човек в страната Иво отпразнува обстоятелството, че е овладял съвсем безотговорно властта на баровско нощес в елитния клуб „ Карусел “ на „ Раковска “.

Прокопиев и брачната половинка му Галя пращяха от благополучие и одобряваха поздравления от вицепремиери, министри, предприемачи, общественици, банкери. Сектата на „ Капитал “ се окъпа в чудесно новогодишно въодушевление, съпроводено с обилна декорация, високомаркови уискита, бездънни трапези и хитова музика до зори. Висок дух показва и съдружникът на – Теодор Захов, прочут с честите си визити в кабинета на Бойко Борисов в постройката на „ Проното “.
свързани новини61379на 19.12.202118291на 16.12.2021
Прокопиеви има за какво да са удовлетворени – в ръководещата коалиция са и двете им лабораторни обединения – „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “. Превзеха и правосъдно министерство посредством секретарката на Христо Иванов и в този момент им остава да вземат главите на неуместния им основен прокурор Иван Гешев и шефа на КПКОНПИ Сотир Цацаров, който им е запорирал имущество за 200 милиона лева В същото време медиите им са утвърден проправителствен официоз и се радват на любовта на американското посолство, където постоянно подават " докладни " за съперниците си.

В клуб „ Карусел “ да целуне ръка на бигбоса измежду първите бе вицепремиерът и министър на районното развиване Гроздан Караджов. Особено живописен бе скандалният народен представител от „ Демократична България “ Владислав Панев, който цяла вечер не се отдели и за секунда от шефа си и бе нещо като ентъртейнър на купона.

Миналата седмица Панев бе заставен да подаде оставка като зам.-шеф на Демократична България поради селфи с Делян Пеевски. Сега, евентуално с цел да изкупи „ прегрешението си “, той се подреди компактно до и непрекъснато измолваше милостта му с доверчиво-кучешки погледи.

Панев е колекционер на олигарси, майтапиха се с него публицисти от „ Капитал “.

Сред предприемачите, отишли на крайници при богбоса Прокопиев, изпъкваха шефът на Американската комерсиална камара, банкерът Левон Хампарцумян, притежателят на „ Арексим “ Кирил Асенов.

Никой от присъстващите не носеше маска, на входа пък защитата не искаше зелени документи, означиха купонджии.



Панев и Иво щастливи един до друг и поздравени от незнайна русокоска във вихура на купона



След селфито с Пеевски, Панев се подреди и до Прокопиев



Галя Прокопиева е фаворитка на Американската комерсиална камара и нейното управление





Прокопиева - първата дама на страната в сянка







И Левон Хампарцумян не пропусна празненството на Прокопиеви



Вицепремиерът Гроздан Караджов удостовери поддръжката на държавното управление към официоза " Капитал "





Собственикът на „ Арексим “ Кирил Асенов
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР