Новият шеф на парламента Никола Минчев (34 г.) е женен

...
Новият шеф на парламента Никола Минчев (34 г.) е женен
Коментари Харесай

Новият шеф на НС Никола Минчев е женен за ослепителна красавица


Новият началник на Народното събрание Никола Минчев (34 г.) е женен за хубавица, откри " България Днес ".

Най-младият ръководител на Народното събрание в новата ни история и хубавицата Силвия са публично обвързани от над 6 години. Двамата подписват цивилен брак на 12 септември 2015 година, а плод а любовта им са двете им деца.

 

 Никола и обичаната му греят на сватбата си

Никола и обичаната му греят на сватбата си

Минчев, който е роден в Перник, е приключил 91-ва Немска езикова гимназия в столицата и Софийския университет. По обучение е правист. Любимата му Силвия е в същата сфера - тя е магистър по право в Алма Матер и е член на Софийската адвокатска гилдия. Силата й е в правосъдни и арбитражни разногласия, трудово право и интелектуална благосъстоятелност.

 

 Минчева съвсем постоянно е усмихната

Минчева съвсем постоянно е усмихната
 
 Повече от 6 години са семейство

Повече от 6 години са семейство

Двамата се гаджосват още като младежи и последователно любовта им прераства в огромно семейство. Освен правото Никола и Силвия имат друга обща пристрастеност - почитатели са на футбола и обичат спорта. Той още помни времето, когато " Миньор " и " Металург " бяха дружно в " А " група (бел. ред. - в края на 90-те години на предишния век).

" Присъединих се към " Продължаваме промяната ", тъй като е извънредно време България да осъществя своя капацитет и да спре да бъде на последно място в Европа по всички положителни ранглисти. Не желая децата ми да бъдат изправени пред избора сред реализацията в чужбина и щастието вкъщи. Искам, когато след време се обърна обратно, да не се укорявам, че даже не съм опитал. Целия си живот съм изкарал в България. За мен е чест да споделям общи правила с хора като Кирил Петков и Асен Василев и да бъда част от този екип ", споделя за политическия си път Минчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР