Новият сезон в Националната Баскетболна Асоциация вероятно ще стартира малко

...
Новият сезон в Националната Баскетболна Асоциация вероятно ще стартира малко
Коментари Харесай

Ето го планът на НБА за новия сезон


Новият сезон в Националната Баскетболна Асоциация евентуално ще започва малко преди Коледа. Основната цел на управлението на Лигата е идната акция да стартира на 22 декември, мачовете на всеки тим да се редуцират до 72 и в залите да не се позволяват фенове като мярка против разпространяването на COVID-19, оповестява ESPN. Този проект е бил препоръчан по време на полемиката сред представителите на НБА и Борда на шефовете, като в допълнение ще бъде координиран с Асоциацията на играчите.

The NBA is planning to continue discussions with NBPA on 2020-2021 start plans that would include an opening night in the days prior to Christmas, 70-to-72 regular season games and a play-in tournament, sources tell ESPN.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn)
Със сезон от 72 мача, понижен от нормалните и обичайни 82, ще може да се избегне спор сред НБА и Олимпиадата в Токио. Лигата ще има опция да завърши акцията си преди началото на Игрите в японската столица (ако се проведат) и по този метод обособените страни ще могат да разчитат на най-хубавите си играчи за баскетболния шампионат през идното лято.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР