Новият сезон настъпи с нов късмет за дългогодишния любим на

...
Новият сезон настъпи с нов късмет за дългогодишния любим на
Коментари Харесай

Конкуренция на жена си: Стефан на Гала пак се намърда в тв ефира

Новият сезон настъпи с нов шанс за дългогодишния обичан на Гала – Стефан Николов. Разноликият предприемач отново се намърда в тв ефира. Този път ръси мъдрости в предаването „ Точно в 10 ” по кабеларката „ БГ плюс ”, както бе преименувана тв „ Българе ”. Предаването е магазинно като „ На кафе ”, което жена му води по Нова тв. Излъчва се по същото време, тъй че – каква подигравка! - Гала и Стефан към този момент се явяват съперници.
Той обаче води с панелисти като половинката си, а с екранна партньорка - Даниела Георгиева, позната от отбор „ Българе ”. Въпреки очевидната си упоритост за кариера в малкия екран, Стефан Николов няма да изостави пчелните кошери. Както е известно, той създава мед и пчелни артикули от години и е решен да продължи този си бизнес.

„ Стефан е заповедник на стотици пчелни фамилии, в този момент ще е заповедник и от екрана, където има доста опит. Той е с възприятие за комизъм и правдивост и с двете си качества попада тъкмо в десетката! Екранната му половинка ще го научи да танцува, само че дали тя ще се престраши да се приближи до кошерите? ” – показват от телевизия БГ плюс ” при представянето на Стефан Николов като водещ.

„ Точно в 10 ” е следващият опит на обичания на Гала да се задържи на екран. Не толкоз от дълго време той водеше предаването „ Без политика ” по същата телевизия, като по това време беше към момента с името „ Българе ”. Зрителите на Нова тв пък го помнят с графа при жена му Гала в „ На кафе ”, само че изявите му там не продължиха дълго. Така че Стефан отново се концентрира върху бизнеса си. Тъкмо поради него Николов не стои без работа, макар че тв кариерата му е на приливи и отливи. Всъщност, надали в миналото е прекосявал през интервал на безработица, поради признанията му, откогато стана обществено прочут около жена си. С откровенията си за професионалната си биография, Стефан е давал да се разбере и за разнородната му активност.

Той е стартирал от нулата на младините с продажба на ризи в подлеза на Окръжна болница в София. Предлагал ги по 30 лв.. Търговията очевидно му е в кръвта, тъй като предприемачът е продавал и мобилни телефони и дори един от първите магазини в столицата е негов. Когато се срещнал с Гала, към момента бил в бизнеса с мобилни телефони, с който се занимавал 15 години. Запознават се по телефона. Стефан изпратил смс не на номера, който желал, а на Гала. По неточност, само че оказало се, че се е свързал с огромната си обич. Тогава водещата решила да отговори. Известено време си разменяли известия, преди да се срещнат.

Преди да подхване бизнеса с мобилни телефони, Стефан въртял подобен с импулсни. „ Навремето имах секс-телефон. Но не, не го озвучавах аз ”, признавал е мъжът на Гала през смях. По-паметливите знаят, че секс линиите бяха шлагер у нас през 90-те години и облагите бяха внушителни. Услугата, несъмнено, беше напълно легална. Бизнесът обаче последователно замря. Затова и Стефан Николов бързо се преориентирал.

Изглежда той е много еластичен в професионално отношение, тъй като с лекост се приспособява към измененията. Впечатление прави, че се занимава най-вече с търговия. В последните години е оферираше на пазара освен мед и пчелни артикули, а и хранителна добавка, и веган мляко с шест ралични усета. Стефан опитва да търгува с разнообразни артикули, само че не изоставя пчеларството. Въпреки компликациите, които среща, както и загубите, които се е случвало да понася. Бизнесменът, който постоянно е споделял фотоси в обществената мрежа, за които театралничи със защитното си облекло на пчелар, хвали продукта си като 100% естествен мед от личен пчелин.

Търговията го влече, само че Стефан демонстрира огромен интерес и към медийни изяви. Явно повлиян от жена си Гала, предприемачът се стреми да гради и кариера на водещ. Дали му се получава е малко противоречиво, само че пък е реалност, че този тв сезон Стефан отново е на екран.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР