Новият сезон на сериала „Отдел Фалшива самоличност“ започна във вторник

...
Новият сезон на сериала „Отдел Фалшива самоличност“ започна във вторник
Коментари Харесай

Захари Бахаров работи за френското разузнаване

Новият сезон на сериала „ Отдел Фалшива идентичност “ стартира във вторник (22 март), който ще се излъчва всяка делнична вечер. Петте сезона на френския шпионския сериал, който публичната телевизия ще излъчи е разгласен за лентата с най-големи доходи съгласно френската офис-класация.

Сериалът e продуциран от Канал+, по концепция, сюжет и постановка на Ерик Рошан, а в основните функции са Матийо Касовиц, Сара Жиродо, Жан-Пиер Дарусен, Матийо Амалрик. В сериала има съществено българско наличие в лицето на Захари Бахаров, който играе основна роля в трети сезон, Александър Сано, Миглен Мирчев, Башар Рахал. Един от операторите на епизодите е Любомир Бахчев.



В основата на сюжета в 3 сезон на „ Отдел Фалшива идентичност “ е задържането на Гийом Дебаи – Малотрю, чиновник на Главна дирекция за външно разузнаване като пленник от „ Ислямска страна “. Преместван от лагер в лагер, малтретиран и отслабен, той е покрай обезсърчение. В Париж, Главна дирекция за външна сигурност, е изправена пред алтернатива: би трябвало ли да употребяват всичките си запаси, с цел да спасят човек, който съобщи службата, страната си и приятелите си, когато стана двоен сътрудник, работещ за Централно разузнавателно управление на САЩ. За да възнамерява интервенция за освобождението му, службата би трябвало да откри директен контакт с „ Ислямска страна “.



В основата на сюжета е френското разузнаване и Главната дирекция за външна сигурност и отдел „ Фалшива идентичност “, който е част от разузнаването, занимавайки се с образованието и внедряването на сътрудници под прикритие в чужбина. Отделът създава легендите на сътрудниците до най-малките детайлности.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР