Новият сезон на Сървайвър“ започна само преди три дни, но

...
Новият сезон на Сървайвър“ започна само преди три дни, но
Коментари Харесай

Ваня Джаферович се извини на зрителите на „Сървайвър“, Стефани избяга

Новият сезон на „ Сървайвър “ стартира единствено преди три дни, само че съумя да провокира голям скандал. От една страна, феновете по никакъв начин не утвърдиха неочакваната промяна на водещия, като на мястото на Владо Карамазов, застана Ваня Джаферович. От друга, подборът на участниците в племето на Известните също беше посрещнат скептично от публиката. 

Още в снощния епизод двама играчи напуснаха предаването вечно. Въпреки че номинация имаше единствено в тима на Войните, племето на Известните към този момент също е с един кадър по-малко.

В племето на Войните се очакваше отпадане на един участник и посредством гласоподаване феновете дефинираха това да е 31-годишната Златомира Опрова, която се показва като актьор. Тя обаче пък даде последната точка за успеха на Войните в последното съревнование и евентуално по тази причина русокоската не очакваше, че тъкмо тя ще бъде първата изгонена. Това учуди и множеството ѝ съотборници, като разплака друга дама от племето – Мария. Злати прикани Войните да се заемат с обединения, тъй като това било единственият метод за оцеляване в играта.

В племето на Известните първият напуснал шоуто е Стефани, която изрично съобщи, че си потегля от „ Сървайвър “ по лично предпочитание. В предходния епизод тя не беше съгласна с количеството храна, което племето ѝ получи след извоювана борба, само че за изненада на феновете, уточни друга причина да си тръгне:

„ Моето решение е да напусна „ Сървайвър “. Уважавам тялото ми, което очевидно към момента не е готово на хигиеничните привички, които имаме тук ”, съобщи инфлуенсърката, която закупи известност с това, че печели огромни суми с издание на свои еротични фрагменти в мрежата. Татуираната дама изрично реши да си тръгне, като още от предната вечер подготвила амулети за всеки един от съотборниците си. На сбогуване тя даде обещание след време да си създадат огромно празненство на Ибиза.

Междувременно Ваня Джаферович се обърна към феновете на „ Сървайвър “ с опрощение. Още след първия епизод на шоуто, страниците на предаването в обществените мрежи бяха заляти от отрицателни мнения и жестока рецензия към водещия и надлежно към продуцентите, тъй като са позволили Карамазов да не бъде част от новия сезон и тъй като са избрали тъкмо Джаферович.

Футболистът съумя да разсъни гнева на феновете, поради недобрия си изказ на български език и поради маниера, с който разяснява борбите. Преобладаващото мнение е, че мненията на Ваня прилягат на футболен коментатор, само че не и на водещ на „ Сървайвър “. Започна даже подписка в мрежата за промяна на водещия, само че наподобява такава няма да има, защото Джаферович се извини обществено и даде заричане, че ще работи върху българския си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР