Новият сезон на любимата телевизионна игра за знание Стани богат

...
Новият сезон на любимата телевизионна игра за знание Стани богат
Коментари Харесай

Новият сезон на Стани богат с водещ Ники Кънчев стартира със специален благотворителен епизод на 17 февруари

Новият сезон на обичаната телевизионна игра за познание " Стани богат " започва със специфичен благотворителен епизод на 17 февруари от 20:00 ч. в ефира на bTV с водещ легендата Ники Кънчев. Два пъти по-дълъг и в поддръжка на програмата " Топъл обяд " на Българския Червен кръст, в епизода ще играят три двойки обичани лица от екрана. Това са водещите на шоуто Dancing Stars Краси Радков и Алекс Раева, водещият на " Ергенът " Наум Шопов и половинката му Теа и актьорите от сериала " Съни бийч " - Бойко Кръстанов и Евелин Костова.

Със " завръщането вкъщи " на водещия Ники Кънчев и в унисон с неговия персонален, човешки и  дълготраен образец да поддържа разнообразни начинания, деца и хора в потребност, благотворителният епизод на " Стани богат " още веднъж подават ръка на същински почтена идея.  Специалният епизод на 17 февруари се явява разумно продължение и на цялостен един специфичен благотворителен сезон на играта през лятото на 2023г., в поддръжка на разнообразни дела.

Програма " Топъл обяд ” на БЧК се осъществя за двадесета поредна година и досега е предоставила безвъзмездна храна на общо 23 845 нуждаещи се деца от цялата страна. Основната й цел е да се подкрепят възпитаници в неравностойно състояние и техните родители, а доста постоянно безплатният топъл обяд, който тези деца получават всеки ден през образователната година, е единственият мотив те да посещават образователните занятия. През образователната 2023/2024 година 1 755 нуждаещи се деца от цялата страна ще получават безвъзмезден топъл обяд всеки образователен ден.

Как ще се оправят из лабиринтите на знанието двойките участници в играта в поддръжка на идеята, феновете на bTV ще схванат в специфичния епизод на " Стани богат " на 17 февруари (събота) от 20:00 ч.

Новите епизоди на обичаната игра стартират на 19 февруари (понеделник) от 18:00 часа и ще се излъчват в този час всеки работен ден по bTV. И през новия сезон " Стани богат " ще предложи на феновете обогатено наличие, забавни участници, разнообразие от страсти, динамична игра на познания, трагични обстановки и най-много развлечение и време за цялото семейство.
" Стани богат ” е формат на Sony Pictures Television.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР