Новият сезон на Игри на волята обещава да е доста

...
Новият сезон на Игри на волята обещава да е доста
Коментари Харесай

УНИКУМ: Ето кои родни звезди влизат в "Игри на волята"!

Новият сезон на " Игри на волята " дава обещание да е много по-различен от предходните. И от това не са изключително очаровани феновете, поради обстоятелството, че (по думите им) вместо спортно шоу, ще би трябвало да гледат ер@тично такова, да не кажем вертеп...

Коментарите избухнаха откакто се схванаха имената на някои от звездните участници, които ще мерят сили с останалите в конкуренцията. Още първото име влуди потребителите и ги накара да прихнат в смях. А името е - Виктор Стоянов.

Да, същият Викторчо, който беше и първият Ерген, а след това се скъса да обикаля малките екрани, да не би да го не помнят хората. Е, не се надяваха на това, само че към този момент нямат сходни щастливи мисли. Виктор изскача отвред, в случай че си пуснеш чешмата, може и оттова да потече - то излъчвания, то представления, то реклами на бързи заеми... смут!

А в този момент се е набутал и в " Игри на волята ", където, какъвто е потентен, сигурно ще трансформира шоуто в цирк. Другият, който го прави и с какички, и с младички, е рапърът Атанас Колев, който зарязва Лидия и също влиза вътре. Да му мислят дамите участнички!

Сред другите звездни имена са миската Теодора Мудева, моделът Румен Радев, Цвети Станева - шампионка по фитнес, самбистката Мария Оряшкова, гимнастикът Красимир Дунев и други.

Тагове: Игри на волята Виктор Стоянов Атанас Колев рапър Теодора Мудева Румен Радев модел Цвети Станева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР