Новият сериал на HBO, Idol, който току-що се подготвя за

...
Новият сериал на HBO, Idol, който току-що се подготвя за
Коментари Харесай

Скандал! Сериалът Idol с Лили-Роуз Деп беше наречен ​​порно с изтезания ВИДЕО

Новият сериал на HBO, Idol, който преди малко се приготвя за лъчение, към този момент е в центъра на скандал. В него вземат участие Лили-Роуз Деп и артистът The Weeknd, чието същинско име е Абел Тесфайе, и е продуциран от Сам Левинсън, търсеният режисьор на шлагера Euphoria. Оказа се обаче, че в началото " Idol " е щял да бъде сниман по напълно друг сюжет, а случилото се към този момент е наречено " диво ", " порно с изтезания " и произведение, което " дерайлира ". Тринадесет източника вече съобщили това на Rolling Stone.

В историята Лили-Роуз Деп играе млада поп звезда Джоселин, която среща Тедрос, притежател на нощен клуб и, както се оказва по-късно, началник на странна фракция, ненапълно напомняща Църквата на сциентологията.
Най-новият тийзър на сериала на HBO " Idol "  
В сериала вземат участие още Джени от Blackpink, Трой Сиван, Илай Рот и доста други. Сериалът е продуциран от търсения режисьор Сам Левинсън, тъй че сериалът е наименуван " по-мрачна версия " на неговата " Еуфория ". Въпреки че Idol стартира фотосите още през ноември 2021 година, към момента не е ясно по кое време ще излезе. В мрежата има единствено три тийзъра.

Сега източници от продукцията споделят, че сериалът към момента даже не е бил изцяло редактиран, тъй като продукцията е страдала от забавяния, презаснемания и пренаписвания.

Първите обществени подмятания за проблеми пристигнаха през април предходната година, когато режисьорката Ейми Займец, която работи по Girlfriends и She Dies Tomorrow, ненадейно напусна, откакто приключи Idol към 80 %.

HBO реагира на новината, като удостовери, че " Idol " ще претърпи главен креативен ремонт и ще направи корекции в актьорския състав и екипа. По това време също беше обявено, че Тесфайе, който е един от основателите, счита, че шоуто е прекомерно ориентирано към „ женска позиция “.

От изявленията с 13 от актьорския състав и екипа на шоуто, Rolling Stone научи, че фрапантното закъснение се дължи на това, че Левинсън пое поста режисьор и изостави съвсем приключен план на стойност 54-75 милиона $, с цел да пренапише и снима още веднъж целия.

HBO съобщи юздите на Левинсън, единствено с цел да може той да размие главното обръщение на шоуто, като добави тревожно полово наличие и голота, с цел да подхожда - и даже да надмине - най-успешното шоу Euphoria, споделят доста източници.

" Записах се за мрачна ирония на славата. Тестовете, на които подлагаме нашите звезди, силите, които слагат хората в светлината на прожекторите, и по какъв начин това може да бъде манипулирано. Но от ирония се трансформира в насмешка ", сподели един от източниците.

Четири източника споделят, че Левинсън в последна сметка се е отказал от метода на Сеймец към историята, правейки я по-малко за проблематична звезда, която става жертва на див звяр в промишлеността и се бори да си върне личната организация, а повече за унизителна любовна история с обидно обръщение.

„ Това стана като фантазията за обезчестяване на всеки отровен мъж в това шоу – и по-късно дамата се връща за още, тъй като това прави музиката й по-добра “, изяснява вътрешният човек.

Левинсън и Тесфайе не дадоха отговор на настояванията за коментар, само че след публикуването на публикацията The Weeknd разгласява фрагмент от The Idol, като написа: „ Ролинг Стоун, разстроихме ли ви? “.

Лили-Роуз Деп на собствен ред назова Левинсън " най-хубавият режисьор ", с който в миналото е работила, като сподели, че в никакъв случай не се е " чувствала по-подкрепена или уважавана в креативното пространство ", и също по този начин означи, че нейният " принос и мнение " в никакъв случай не са били оценени повече.

HBO назова „ Idol “ една от „ най-вълнуващите и провокативни истински стратегии “ на мрежата в изказване за Rolling Stone, добавяйки, че „ креативният екип се ангажира да сътвори безвредна и взаимно уважителна работна среда “. И отбелязвайки, че екипът направи креативен промени предходната година, които съгласно тях са в най-хубавия интерес както на продукцията, по този начин и на актьорския състав и екипа.
Тийзър на сериала на HBO " Idol "  
Много от тези, които са работили по първия план на шоуто, го разказват като многослойно описване на истории и това е повода да се съгласят да го снимат.

Но в последна сметка сюжетът беше пренаписан 20 пъти. И доста решения бяха взети ненадейно. Например, сериалът се монтираше, само че сцената към момента не беше написана.

Имаше и проекти за снимане на някои хардкор BDSM подиуми, само че те бяха анулирани, защото източници настояват, че съдържат прекалено много шокиращо принуждение.
 The Weeknd, кумир, поредност за идоли, Лили Роуз Деп, основател на еуфория, Сам Левинсън, скандал при излизането на поредицата за идоли Лили-Роуз Деп в Idol
Но към момента не е ясно какъв тип " Idol " ще се окаже в последна сметка. Тъй като финалът към момента не е сниман и доста подиуми не престават да се снимат още веднъж. Но вътрешни лица към този момент обявиха, че към този момент няма да работят със Сам Левинсън. Защото хаосът, който се случвал на снимачната площадка, бил прекомерно изтощителен. Някои успявали да спят единствено два часа дневно или даже трябвало да се оправят без сън.

" Никога повече няма да работя за Левинсън. И не мисля, че ще виждам Euphoria, откакто работих за него и разбрах какво усеща към екипа си ", заключи един от източниците.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР