Новият сериал на БНТ – Аз и моите жени започва

...
Новият сериал на БНТ – Аз и моите жени започва
Коментари Харесай

Новият сериал на БНТ `Аз и моите жени` тръгва през февруари |

Новият сериал на Българска национална телевизия – „ Аз и моите дами " стартира от февруари, оповестиха от малкия екран. В 6-серийната комедийна драма Димитър Живков, Мария Сотирова, Христина Джурова и Башар Рахал ще вкарат феновете в живота на един упорит млад хирург, който попада в любовен триъгълник. Потисканите стремежи и търсенето на щастието ще доведат до житейски терзания и до поредност от комични обстановки.

Хирургът Филип (Димитър Живков) попада в паралелна връзка с две разнообразни дами – Кристина (Мария Сотирова) в София и Мая (Христина Джурова) в Бургас. Двата радикално противоположни свята, в които заживява основният воин, го слагат пред избор, който ще докара до личното му раздвояване и рецесия на личността. Сериалът наблюдава човешките взаимоотношения в забързания ни консуматорски свят и разкрива по какъв начин се трансформира животът на човек, изгубил себе си в клопката на личното си незадоволство и уязвимост. В ролята на най-хубавия другар на Филип – доктор Крумов – феновете ще видят артиста Башар Рахал.

„ Аз и моите дами “ е комбиниране от съществени и обществени тематики, поднесени с прелестен и пресен комизъм. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова, а оператор – Борис Луканов. В основните функции феновете ще видят актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова. Участват още Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

„ Аз и моите дами “ е част филмопроизводството на публичната телевизия. Сериалът ще се излъчва през февруари, в,сряда и четвъртък от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР