Новият съвет на директорите на Барселона продължава да анализира информацията

...
Новият съвет на директорите на Барселона продължава да анализира информацията
Коментари Харесай

Барселона иска да задържи Педри за дълго време

Новият съвет на шефовете на Барселона продължава да проучва информацията по отношение на договорите на футболистите от първия тим и дава приоритет на подновяването на контрактите на някои играчи. Без никакво подозрение главният фокус е концентриран върху Лионел Меси, само че в това време каталунците интензивно работят по преподписването на съглашението на Усман Дембеле. В клуба също по този начин работят по новите контракти на Илаиш Мориба и Оскар Мингеса.

Към Педри имаше огромни упования, само че той ги надмина и сега договорът му е безусловно неактуален. Той подписа за две години плюс още две години, само че въздействието му върху тима е доста съществено. Халфът е корав титуляр в проектите на Роналд Куман. Очевидно е, че Барселона ще се възползва от опцията да продължи автоматизирано съглашението с него до лятото на 2024 година, само че концепцията е да бъде подписан нов договор, който ще бъде дълготраен и ще компенсира футболиста от идната година.

Отношенията сред Барселона и обкръжението на футболиста са отлични заради уговорката, който двете страни поеха. Клубът подписа с него с цялостната увереност. Педри се трансформира във значим състезател за тима и това му отвори опция даже да дебютира за испанския народен тим. Повече от евентуално е Педри да отиде с Испания на Евро 2020.

Барселона желае да стартира договаряния с Педри в този момент, тъй като го счита за предпочитан въпрос. Клубът схваща, че може да удължи контракта му едностранно, само че най-хубавото би било да бъде направено ново съглашение, в което всички страни да се усещат по-комфортно за в бъдеще.

Новият контракт ще обезпечи на Педри по-дълъг престой в Барселона, по-висока заплата и по-голяма откупна уговорка. По същия метод на „ Камп Ноу “ действаха с друга своя перла – Ансу Фати, преди година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР