Новият съпруг на Антония Петрова, вече Батинкова - Ивайло, май

...
Новият съпруг на Антония Петрова, вече Батинкова - Ивайло, май
Коментари Харесай

Съпругът на Антония Петрова я води по евтини къмпинги

Новият брачен партньор на Антония Петрова, към този момент Батинкова - Ивайло, май ще излезе огромна скъперник. Бизнесменът, който е милионер, кара Тоца да спи по къмпинги вместо в петзвездни хотели, както тя е привикнала, написа "България през днешния ден ".

Новоизлюпените съпрузи не престават със сватбеното си странствуване и една от спирките им е на Халкидики. На втория ръкав на полуострова Тоца и Ивайло спят в къмпинг, който е благосъстоятелност на българи и в него е цялостно единствено с нашенци. Проверка на "България през днешния ден " откри, че мъжът на Тоца заплаща скромните 40 лв. за нощувка на човек. Освен това Мис България 2009 година е принудена да спи в дребна панелна къщурка, която не е повече от 20 квадратни метра. Така Тоца, както е известна в медийното пространство пернишката миска, няма по какъв начин да се шири в разкош, както е привикнала, а би трябвало да се помири, че спи в бунгало.

Единственото, което на миската й харесва е гледката, която е към морето. Освен, че събира загар по плажа и хваща окото на мъжете с големите си гърди, Антония изживя и нещо неповторимо. Съпругът й Ивайло реши да я разноски с дребна моторна лодка в залив, където водата е кристално синя и макар голямата дълбочина дъното се вижда. Антония остана възхитена от гледката и направи десетки клипове, които да демонстрира на приятелките си, когато се прибере в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР