Новият ръководител на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова

...
Новият ръководител на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова
Коментари Харесай

В първия ден на новия пост: Д-р Дариткова оказала първа помощ на депутатка в парламента

Новият началник на парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова разяснява назначението сии бъдещите проекти в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Има някакво терзание поради многото задължения. Аз и в този момент нося доста дини под една мишница. От 10 години, откогато съм в Народното събрание, аз съм била дейна в Народно събрание, предстедател съм на комисията по опазване на здравето, и съм практикуващ доктор. Не съм оставила пациентите си. От петък до вторник съм разполагаем на пациентите си. Дано в този момент да имам отново опция най-малко в почивните дни и в понеделник да съм при тях. Живея от 2009 година в жилище на Народното събрание в квартал " Редута ", другояче в Смолян пребивавам в къщата на мъжа си, който е към този момент пенсионер, а синът ни е студент ", сподели тя.

Водещият Виктор Николаев я попита и за забавна обстановка от през вчерашния ден, в която доктор Дариткова е оказала първа помощ на своя колежка. " Вчера на задния ред колежка се задави, само че беше преодоляна обстановката. Не се тормозете, има над 20 лекари в Народното събрание и на всеки може да бъде оказана разностранна помощ. Депутатката, която се задави, е от плевенския район ", разкри тя.

" Апартаментната сага вълнува обществото цяла седмица, не съм вниквала в елементи в нея. Но считам, че тук измеренията са други. От морална позиция ние показахме поредно държание. Няма разделяне в партия ГЕРБ, дори считам, че ще излезем по-сплотени от тази обстановка. За назначението първо ми се обади Борисов, след това и Цветанов. Не съм натоварена с проверяваща функционалност, имам задоволително други задължения. Разбрах, че законът няма никакво отношение към бизнеса на въпросната компания. Очаквам мнението на способените органи. По отношение на едни те са отговорни, а за други - не. Би следвало всички, изключително президентът, да имаме доверие в институциите. Аз откровено скърбя, че представителите на сериозна партия като Българска социалистическа партия се концентрират в тематиката с жилищата, вместо да приказваме за значими тематики като европейските. За нас властта не е самоцел, а идея. Организирана офанзива е това, евентуално е от опозицията и други фактори ", разяснява Дариткова.

" Г-н Цветанов е вторият в партията. Той е главният, който познава добре структурите, ръководител на предизборния щаб. Сега като напусне Народното събрание ще бъде доста по-свободен да си провежда тези функционалности, с цел да успеем ние да се представим още по-добре на европейските избори, ще употребяваме неговата експертиза във връзка с опита, който има до момента в Народното събрание. Винаги съм се възхищавала на неговата диалогичност и изключителна продуктивност, аз несъмнено няма да съумея да повторя всичко това. Избирателите имат доверие на ГЕРБ, тъй като сме посочили поредно политическо държание. Винаги сме поемали отговорност, в този момент даже Борисов одобри оставката на дясната си ръка ", съобщи Дариткова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР