Новият проект на Театрална работилница Сфумато - подкаст поредицата Как

...
Новият проект на Театрална работилница Сфумато - подкаст поредицата Как
Коментари Харесай

Сфумато започва подкаст поредицата Как се рисува по въздуха

Новият план на Театрална работилница " Сфумато " - подкаст поредицата " Как се рисува по въздуха? ", стартира на 22 март с премиера на първия епизод. Цялостната идея е обвързана с проучването на техниката за основаване на спектакъл в работилницата от нейното основаване до през днешния ден, което да съставлява действително отражение на нейната история, сегашно и бъдещо развиване през интервюирането на съответни основни фигури, почнали, траяли и развили своя креативен път, употребявайки " техниката за изобразяване на въздуха ". Въпросите и наличието ще бъдат оформяни според от съответната персона, нейните участия в спектакъл " Сфумато " и нейното творчество и принос към театралното изкуство.
Подкаст епизодите ще бъдат оповестени ежемесечно в каналите на театъра в YouTube и Spotify първоначално и в края на месеца, през две седмици. Средната дълготрайност на всеки от тях ще бъде оптимално 60 минути. Планирани са 10 издания с наклонност поредицата да бъде продължена и през идващия сценичен сезон.
Подкастът ще бъде воден от Алекс Дачев, член на екип маркетинг и реклама на ТР " Сфумато ". Тонрежисьор е Виктор Мичев, авторка на музиката е Кристина Савова, визията е на Кети Райкова, член на екип маркетинг и реклама в ТР " Сфумато ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР