Новият проект на стадион „Сантяго Бернабеу“ продължава с пълна скорост,

...
Новият проект на стадион „Сантяго Бернабеу“ продължава с пълна скорост,
Коментари Харесай

Ремонтът на Бернабеу напредва с бързи темпове

Новият план на стадион „ Сантяго Бернабеу “ продължава с цялостна скорост, макар пандемията от ковид. Голям плюс е и това, че Реал Мадрид получи позволение да играе домакинските си мачове, след подновяването на Ла Лига, на стадион „ Алфредо ди Стефано “ в клубната им база във Валдебебас.

Ремонтните действия към митичното оборудване не престават с цялостна мощ и клубът желае да реновира изцяло „ Бернабеу “. В момента огромен прогрес има в монтирането на седалките, които ще са с огромно улеснение за феновете. Трибуните също са възобновени, като проектът планува два от тях да бъдат „ повдигнати “.

Модернизацията на „ Бернабеу “ не е единствено на интериора, а и на екстериора, където ще бъдат сменени изображенията към стадиона.

Всичко това бе планувано да стартира в края на месец май, когато шампионатите щяха да са завършили. Въсщност през днешния ден трябваше да се изиграе мачът сред Реал Мадрид и Виляреал от 37-ия кръг на Ла Лига, само че пандемията от ковид промени всичко. Но ремонтните действия по стадиона са напреднали и даже всичко върви с по-бързи темпове.

Планът планува, че при започване на 2022 година Реал Мадрид ще може да покаже модерния „ Сантяго Бернабеу “.

¡COMIENZAN LAS LABORES DE REMODELACIÓN!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР