Новият председател на СОС е лоша новина за софиянци -

...
Новият председател на СОС е лоша новина за софиянци -
Коментари Харесай

Борис Бонев: Новият председател на СОС е лоша новина за софиянци

Новият ръководител на СОС е неприятна вест за софиянци - демонстрира, че за ГЕРБ приоритет е усвояването . Това сподели Борис Бонев - столичен общинския консултант. За Спаси София е явно за какво бе отхвърлен Герджиков . Според градските деятели очевидно той не можа да свърши работата , която Борисов чака в оставащите последни две години от ръководството на ГЕРБ в София. След като изгубиха националната власт, от партията наподобява държат непременно да си подсигурят каналите за асимилиране на софийска почва.

Ако казусът е голямата финансова дупка в градския превоз, резултат от пагубното ръководство от страна на Фандъкова, трябваше да бъдат уволнени зам.-кметът по превоз и шефът на ЦГМ. Тук наподобява задачата е друга и финансовият колапс на града е единствено фасада. Впрочем къде е кметът да каже какъв брой тъкмо милиони ще би трябвало да налеем софиянци, с цел да спасим ЦГМ? - питат от Спаси София.
 Напрежение в СОС след оставката на Елен Герджиков
Напрежение в СОС след оставката на Елен Герджиков

По-късно ще стане ясно кой ще бъде новият ръководител

Според тях назначението на Георгиев персонално от Борисов, освен това посредством вмешателство, е доста неприятна вест за София и софиянци. То ясно демонстрира, че в идващите две години задачата ще бъде асимилиране и окопаване вместо развиване. Целта на жителите пък би трябвало да бъде да не им позволим да докарат София до банкрут, както го направиха с градския превоз, и да оставят нездравословни дълготрайни контракти и административен безпорядък, заключи Бонев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР