Новият председател на Българската федерация по волейбол ще бъде избран

...
Новият председател на Българската федерация по волейбол ще бъде избран
Коментари Харесай

Новият шеф на волейболната федерация ще бъде избран на 16 януари 2020 г.

Новият ръководител на Българската федерация по волейбол ще бъде определен на изключително Общо заседание на организацията на 16 януари, като дългогодишният президент на Федерацията Данчо Лазаров няма да бъде измежду претендентите.

Лазаров е разкрил това свое решение на днешното съвещание на Управителния съвет на БФВ, като думите му бяха предадени от члена на УС Борислав Кьосев, който през днешния ден публично оповести своята кандидатура за председателския пост, предава Топспорт.

Кандидатурата му е издигната от тима на Сливнишки воин (Сливница), чийто президент е Мартин Стоев, а с изключение на именития ни треньор, зад Кьосев застават още президентът на Националната волейболна лига Мина Николова, президентът на Миньор Перник Първан Първанов, треньорът на юношеския народен тим до 19 години Пламен Христов, както и тимовете на ВК Етрополе и Град Белоградчик. Борислав Кьосев разкри, че към този момент е разговарял с над 30 клуба за тяхната поддръжка в избора за нов ръководител на Федерацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР