Новият помощник-треньор на ЦСКА Александър Гицов се сбогува емоционално с

...
Новият помощник-треньор на ЦСКА Александър Гицов се сбогува емоционално с
Коментари Харесай

Новият треньор в щаба на ЦСКА: В живота винаги има втора среща

Новият помощник-треньор на ЦСКА Александър Гицов се сбогува прочувствено с някогашния си австрийски клуб Флоридсдорфер Атлетикспор-Клуб (ФАК), който се състезаваше във втора дивизия.
 Нов сполучлив сезон за Александър Гицов във Флоридсдорфер
Нов сполучлив сезон за Александър Гицов във Флоридсдорфер

Отборът му приключи на шесто място във втора австрийска дивизия

" На първо място желая да благодаря на целия клуб, тъй като тази стъпка нямаше да е допустима, в случай че ФАК не ми даде късмет и доверие преди четири години и половина. Клубът ме разви и ме трансформира в треньора, който съм в този момент и с помощта на него ме виждат и признават други клубове ", разяснява Гицов пред уеб страницата sportreport.biz.

" Когато пристигнах във Флоридсдорф, бях в сложен миг, тъй като бях изпаднал с дилетантите от Хорн, а преди този момент нещата също не вървяха добре. Тогава ФАК ми даде втори късмет. Но мога да кажа с цялостна увереност, че постоянно съм давал 100 %. Оставам почитател на ФАК и, както се споделя, постоянно има втора среща в живота ", сподели още българският експерт.

Алексендър Гицов бе поканен в екипа на Нестор Ел Маестро при втория престой на експерта на " Българска войска ". Сърбинът с британско гражданство познава българина от престоя си в австрийския Щурм Грац.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР