Новият план за бъдещето на групата Volkswagen предвижда дъщерната марка

...
Новият план за бъдещето на групата Volkswagen предвижда дъщерната марка
Коментари Харесай

Volkswagen ще прави премиум марка от Sеat

Новият проект за бъдещето на групата Volkswagen планува дъщерната марка Seat да се нарежда малко над всеобщия сегмент, разкри шефът на концерна по тактиката Михаел Йост в изявление за немското Automobilwoche.

Skoda пък ще се префокусира към бюджетната част от пазара, където да се конкурира с марки като Dacia, Kia и Hyundai, разкрива Йост, написа dnes.bg.

Групата има три всеобщи марки - Volkswagen, Skoda и Seat и от години непрестанно лавира с позиционирането им. След рецесията от 2008, която сви фрапантно мощните за Seat южноевропейски пазари, испанската марка наложително слезе една стъпка надолу в цените.

Skoda пък от година на година се мъчи да се изкачи по-нагоре, където нормата на облага е по-висока. През първото полугодие на тази година облагата на чешката марка бе колкото тази на Audi, посредством най-много на триумфа на релативно по-скъпите кросоувъри като Kodiaq и Karoq. Skoda даже размени нискобюджетния си и очакван за Източна Европа модел Rapid с новата Scala, която ценово е съперник на Golf. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР