Новият пикап на Tesla Cybertruck вече се превръща в един

...
Новият пикап на Tesla Cybertruck вече се превръща в един
Коментари Харесай

Нийл Деграс Тайсън, Илон Мъск, Ford и Tesla - по-добър ли е Cybertruck от F-150

Новият пикап на Tesla Cybertruck към този момент се трансформира в един от най-спорните и коментирани артикули на 2019 година

Самото оповестяване на модела се трансформира в занимателно (за аудиторията, само че надали и за Мъск) крушение, формата на возилото провокира много смешки и мнения, а в този момент наподобява, че и астрофизикът и ТВ водещ Нийл Деграс Тайсън се включва в дебата към Cybertruck.

Причината за това е видео, което Илон Мъск показа в Twitter, в което Cybertruck и F-150 на Ford се изправят във очевидно неравномерен дуел.

В фрагментите виждаме по какъв начин пикапът на Tesla с лекост повлича F-150, само че съгласно Деграс Тайсън и шефовете на Ford опитът е извършен напълно в интерес на Tesla.

Според Тайсън успеха на Cybertruck се дължи на това, че пикапът е с много по-тежка задна част и е с по-голямо общо тегло поради големите батерии в него.

В същото време лекият и празен багажник на F-150 не му разрешава да реализира оптимално търкане с пътната настилка и по тази причина гумите му просто буксуват.

Нещо повече - F-150 е единствено със задно задвижване, до момента в който Cybertruck върти и четирите си гуми, което му дава голямо преимущество.

От Ford незабавно провокираха Мъск, като вицепрезидентът на компанията Съни Мадра прикани шефа на Tesla да изпрати някои от първите модели на Cybertruck, с цел да го тестват при по-равни условия. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР