Новият пакет Microsoft Office 2021 ще бъде представен едновременно с

...
Новият пакет Microsoft Office 2021 ще бъде представен едновременно с
Коментари Харесай

Microsoft Office 2021 и Windows 11 ще бъдат пуснати по едно и също време

Новият пакет Microsoft Office 2021 ще бъде показан по едно и също време с стартирането на обновената операционна система Windows 11. Според публично изказване на Microsoft и двете събития са планувани за 5 октомври.

Според разработчиците на Microsoft " безконечен " достъп за потребителите на Office 2021 ще е разполагаем след еднократно заплащане. За macOS и Windows е разгласен и дълготрайният канал за обслужване на Microsoft Office (LTSC). Тази услуга е ориентирана най-вече към корпоративни клиенти, държавни и търговски консуматори.

Използването на LTSC ще отвори пътя за XLOOKUP в Excel, динамични масиви, за основаване на режими във всички съставни елементи на пакета: Excel, Outlook, PowerPoint и Word. Microsoft Teams също ще бъде наличен в LTSC.

Новата операционна система Windows 11, която също ще бъде пусната на 5 октомври, ще получи обновен интерфейс на лентата на дилемите и самостоятелни усъвършенствания, също така операционната система ще стартира процеса на интеграция с мобилни приложения, работещи на Android.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР