Новият отбор на Жорди Кайседо - Тигрес, е с едни

...
Новият отбор на Жорди Кайседо - Тигрес, е с едни
Коментари Харесай

Тигрес могат да се похвалят с най-секси фенка /снимки/

Новият тим на Жорди Кайседо - " Тигрес ", е с едни гърди пред противниците си на старта на шампионата в Мексико. " Златисто-сините " имат на своя страна най-сексапилната фенка в страната. Тя към този момент им донесе огромна победа след едвам три кръга от началото на шампионата.
Енид Уонг безапелационно сграбчи първото място в допитване на локален уебсайт. Надарената мексиканка е луда по " тигрите ". Тя не пропуща мач на обичания тим.
23-годишната Енид е моделка, като славата й в Мексико пораства стремглаво напоследък. Зад гърба си към този момент има корици на всички огромни локални списания. Лице е на няколко марки за долни дрехи. Изявява се и като инфлуенсър. Отскоро печели добре и продавайки свои горещи фотоси на почитателите си посредством OnlyFans. Не се свени да захвърля задръжките за фотосесии.
Знойната хубавица към момента няма мъж до себе си, макар че мераклии не липсват. Споделя, че сега се е посветила на кариерата си.
Отскоро в " Тигрес " играе досегашният голмайстор на ЦСКА-София Жорди Кайседо. Само от представянето му на терена зависи дали ще стане новият любим на горещата мацка.амата
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР