Новият оператор на хазартни услуги у нас Betway вече обяви

...
Новият оператор на хазартни услуги у нас Betway вече обяви
Коментари Харесай

Betway предвещава триумф за Ига Швьонтек в Париж


Новият оператор на хазартни услуги у нас Betway към този момент разгласи коефициентите за продобиване на Откритото състезание на Франция по тенис при мъжете и дамите.

Както сами можете да видите на уеб страницата на букмейкъра, при дамите за любимец е избрана 20-годишната полякиня Ига Швьонтек. Нека разгледаме кои са тенисистките, които съгласно английския бранд имат най-големи шансове да побеждават във френската столица. Междувременно използвайте този
betway линк , с цел да посетите платформата на оператора и да започнете да играете.

Ига Швьонтек – новата звезда на женския тенис

Макар и едвам 20-годишна, Ига Швьонтек нахлу с гръм и тропот в елита на женския тенис. В момента тя е №2 в света, само че след шампионата в Маями ще се изкачи на върха в ранглистата. През 2020 година Ига реализира най-звучния триумф в кариерата си досега, спечелвайки точно Откритото състезание на Франция. Този триумф е една от аргументите, заради която тя е определяна за любимец и този път. В началото на годината Швьонтек се показа мощно и на Australian Open, където доближи 1/2-финалите. Betway ѝ дава коефициент от 4,00.

Симона Халеп – компактно зад фаворитката

Първата ракета на Румъния Симона Халеп завоюва “Ролан Гарос ” през 2018 година, като това бе първата от общо две трофеи от Големия шлем в кариерата ѝ. В момента Халеп е на едвам 19-а позиция в ранглистата на WTA, само че Betway прави оценка високо отличната ѝ игра на червени кортове. Поради това Симона Халеп е с коефициент от 7,50 за продобиване на купата във френската столица.

Ема Радукану – подготвена за първо присъединяване в Париж

Плътно следвайки Симона Халеп при коефициентите на Betway, Ема Радукану е на половина румънка, само че се състезава под цветовете на Англия. Тя е единствено на 19 години, само че към този момент намираща се под №13 в международната класация. Радукану е считана за една от бъдещите огромни звезди на женския тенис, а най-големият мотив за това е купата ѝ на US Open в края на предходната година. Досега Радукану в никакъв случай не е играла на Ролан Гарос, само че Betway прави оценка възможностите ѝ 10,00. Предстои да забележим дали тя ще има шанса на начинаещия.

Арина Сабаленка – гордостта на Беларус

Арина Сабаленка е една от най-успешните спортистки на Беларус. В момента намираща се под №5 в ранглистата на WTA, тя към момента търси първия си трофей от Големия шлем. Върховото ѝ достижение са полуфиналите на Уимбълдън и US Open, само че в този момент 23-годишната звезда е жадна за огромната популярност. До момента Сабаленка в никакъв случай не е минавала третия кръг в Париж, само че следва да разберем по какъв начин ще се показа този път. Betway счита, че възможностите ѝ могат да бъдат оценени с коефициент от 11,00.

А къде е Серина Уилямс?

Американската легенда Серина Уилямс е притежател на цели 23 трофеи от Големия шлем, само че би могло да се каже, че тя към този момент не е измежду водещите имена в международния женски тенис. Вече на 40 години, Серина се намира отвън Топ 200 в ранглистата на WTA, отдавайки се на майчинство през последните няколко години. Тя е троент първенец в Париж, а съгласно Betway коефициентът ѝ за продобиване на шампионата е 15,00. Ще бъде забавно да забележим дали американката въпреки всичко няма да откри сили да направи триумфално завръщане.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР