Новият офис ще подпомага софийския екип в TMS разработкитеНаскоро създаденият

...
Новият офис ще подпомага софийския екип в TMS разработкитеНаскоро създаденият
Коментари Харесай

Развойният център DHL ESS отвори филиал в Прага

Новият офис ще подкрепя софийския екип в TMS разработките

„ Наскоро основаният екип на DHL ESS е основна част от проектите ни за промяна ”, съобщи Стефано Арганезе, цифров шеф в DHL Freight
(снимка: DHL ESS)

DHL Enterprise Software Solutions (DHL ESS) – първият развоен център на DHL, претрупан със задачата да създава и поддържа системата за ръководство на автомобилния превоз на товари (Transport Management System – TMS), отвори собствен филиал в Прага.

Офисът ще подкрепя екипа в София при работата по плана за трансформиране и консолидация на ИТ системите в DHL Freight, подразделението, което дава отговор за наземния превоз на Deutsche Post DHL.

„ DHL ESS има съществена роля в програмата за промяна на товарните транспорти. Нейната цел е да хармонизира съществуващите оперативни и финансови процеси, както и процесите по отчитане, и да размени старите системи с най-съвременните стандарти, оперативни процедури и технологии ”, разясни Стефано Арганезе, цифров шеф в DHL Freight.

Новата систематична инфраструктура ще улесни и форсира работните процеси по обработка на милиони колета всяка година, като обезпечи:

„ В последните 2 години работим напълно върху TMS и имам вяра, че резултатите са налице. Системата към този момент действа във Франция. Предстои да бъде пусната и в Турция при започване на 2020 година, както и във всички останали европейски местоположения на DHL Freight в идващите три години ”, уточни Ивелин Иванов, управител разработки в DHL Enterprise Software Solutions, който ще управлява и екипа в Прага.

„ Откриването на новия офис в Прага е явен знак за доверие към целия ни екип ”, показа Ивелин Иванов, управител разработки в DHL Enterprise Software Solutions
(снимка: DHL ESS)

„ От 2017 година насам екипът на DHL ESS се е нараснал шест пъти. Очаква се да се разрасне с още 40%, главно с Java разработчици, както и с специалисти, занимаващи се с автоматизирано тестване (QA Automation) ”, добави той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР