Новият Общински съвет на Плевен днес преизбра досегашния председател на

...
Новият Общински съвет на Плевен днес преизбра досегашния председател на
Коментари Харесай

Плевенските общинари преизбраха досегашния председател на местния парламент

Новият Общински съвет на Плевен през днешния ден преизбра досегашния ръководител на локалния парламент Мартин Митев (ГЕРБ) за нов мандат. Той бе единствената препоръчана кандидатура за поста. При тайното гласоподаване за него бяха пуснати 28 бюлетини, а останалите 13 бяха невалидни. След оповестяването на резултата от вота за ръководител на Общинския съвет Мартин Митев и избраният отново кмет на община Плевен Георг Спартански заеха нормалните си места в залата – един до различен.
Тържествената сесия на новия локален парламент в Плевен, на която определените общински съветници и кметове поставиха клетва, мина напълно в положителен дух. Областният шеф Мирослав Петров откри сесията и по-късно съобщи на Георг Спартански кметското огърлие.
„ Нека отговорността към хората, към гласуваното от тях доверие и провежданата самодейна локална политика бъдат водещи в бъдещата ви взаимна работа “, пожела на присъстващите Мирослав Петров.
„ Изборите минаха. Резултатите бяха такива, каквито са. Вярвам, че всички ние дружно ще поставим старания да създадем това, което гласоподавателите чакат от нас, и да работим в полза на жителите. Общинският съвет е „ цветен “ - подобен е вотът на гласоподавателите. Както и до момента, ще работя с всички групи в него – вратата ми ще бъде отворена за тях. Нека загърбим партийните пристрастия и да се обединим към една цел – положителното за Плевен и неговите жители “, сподели Георг Спартански.
„ Желая на всички един сполучлив мандат, в края на който да излезем с вдигнати глави, че сме изпълнили своя дълг към жителите на Плевен. Вярвам, че ще надскочим партийните си пристрастия и ще работим за един по-добър Плевен “, сподели Мартин Митев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР