Новият областен управител на област Разград Владимир Димитров встъпи в

...
Новият областен управител на област Разград Владимир Димитров встъпи в
Коментари Харесай

Новият областен управител на Разград встъпи в длъжност

Новият регионален шеф на област Разград Владимир Димитров встъпи в служба. Той бе показан на екипа на Областната администрация от заемащия поста до момента Драгомир Златев. 

Владимир Димитров разгласи, че ще залага на бистрота и гласност в своите решения и дейности. „ Ще разгадавам на отговорно и правилно партньорство с държавните институции в района, тъй като имаме дълг и обща цел – да работим за всички хора в региона, без значение в кое обитаемо място живеят “, съобщи Владимир Димитров.

Той одобри алегорично от Драгомир Златев ключа и печата на институцията и му благодари за положените старания.  

Отворен съм за всички положителни оферти и хрумвания. Ако има проблеми, постоянно съм подготвен да оказа помощ “, обърна се новият регионален шеф към чиновниците на администрацията. Той добави, че в случай че е имало някакви мнения за чистка в екипа, те не дават отговор на истината. „ Всички сте се утвърдили на позициите си и сте се потвърдили с труда си, тъй че се надявам да работим дружно “, съобщи Владимир Димитров. 

Новият регионален шеф на Разград има сериозен професионален опит в застрахователния бранш, оповестиха от пресцентъра на регионалната администрация. Той се е занимавал още с частен бизнес в сферите на търговията и строителството.

Съосновател е на Футболен клуб „ Лудогорие “ през 2001 година През 2002 година „ Лудогорие “ се сплотява с Детска-юношеска школа „ Разград 2000 “, като Димитров е член на Управителния съвет на клуба до влизането му в професионалния футбол. През мандат 2015 – 2019 е общински консултант в Общински съвет –Разград, като е член на три непрекъснати комисии (по бюджет, финанси и икономическа политика; по околна среда, селско, горско, водно и ловно стопанство; по младежта, спорта и туризма).

Областният шеф е приключил Варненския свободен университет „ Черноризец Храбър “, с добита магистърска степен по специалностите „ Публична администрация и мениджмънт “ и „ Европейска администрация и ръководство на планове “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР