Новият областен управител на област Кюстендил Катя Димитрова беше представена

...
Новият областен управител на област Кюстендил Катя Димитрова беше представена
Коментари Харесай

Представиха официално новия областен управител на област Кюстендил

Новият регионален шеф на област Кюстендил Катя Димитрова беше показана публично през днешния ден. Катя Димитрова /ИТН/ е правист с дълготраен опит като юрист. Тя е от Дупница. Завършила е " Държавно ръководство и администрация " в Стопанската академия " Димитър Ценов " - Свищов и " Право " в Югозападния университет " Неофит Рилски " - Благоевград.

Димитрова е била и член на Районната изборна комисия в Кюстендил.

Досегашният регионален шеф Александър Пандурски подари на приемащата поста през днешния ден Катя Димитрова комплект с химикали, " с цел да подписва с тях най-важните документи в името на жителите на региона ".

" Мандатът ми трябваше да бъде къс, само че се удължи, поради ситуацията в страната. Мисля, че като регионален шеф и аз, и екипът ми, както и цялата регионална администрация, дадохме своя принос, с цел да бъдат реализирани най-важните задания пред нас ", сподели още Пандурски.

" Промяната стартира и тя ще става все по-осезаема. Съзнавам, че одобрявам пост, с който поемам и огромна персонална отговорност. Във всичките си дейности ще демонстрирам отговорност и правдивост, а главните цели в работата ми ще бъдат да пазя законността и не отстъпвам справедливостта ", сподели Димитрова.

Тя заяви, че следва да организира срещи с всички териториални звена на изпълнителната власт в района, кметовете на деветте общини и кметствата в региона. " Целта ми е да изготвим проекти, по които ще работим в бъдеще ", уточни Димитрова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР