Новият най-желан тв ерген провокира вълна от хейтърски коментари в

...
Новият най-желан тв ерген провокира вълна от хейтърски коментари в
Коментари Харесай

Заляха със злоба Евгени от Ергенът 2

Новият най-желан тв ерген предизвика вълна от хейтърски мнения в обществените мрежи за нула време. Първият, Виктор Стоянов, също не бе подминат от отрицателни изявления, само че тези, които в този момент стигнаха Евгени Генчев, са напряко потресаващи.

Световноизвестният пианист е прочут на мнозина, само че в артистичната му светлина, а не в тази на сваляч. Шоуто обаче го демонстрира и в тази роля, само че към момента има хора, които не всички са очаровани от избора.

Докато едни подлагат на критика Евгени за неговите решения и държание във формата, други са по-съсредоточени във визията му - в буйната коса и брадата, които се оказаха дразнители за мнозина.

Наскоро Евгени разгласява свое видео, в което е гол до кръста, а в клипчето се вижда по какъв начин той тренира през летните месеци, когато залага на стрийт фитнес и лично тегло. Видно е, че Ергенът е в топ форма, която видяхме и в един от епизодите на шоуто.

" Нямам самообладание да стартира да упражнявам още веднъж на открито. Пролетта е зад ъгъла и наподобява, че няма да очаквам прекомерно дълго ", написа Генчев към видеото, в което демонстрира част от тренировката си навън.

В мненията обаче, злобари подлагат на критика точно косата, брадата и неизбръснатите подмишници на Евгени, написа " Блиц ".

" Като клошар си, ти май думата бръснене не си я чувал? ", написа разбеснял се консуматор, а Евгени му дава отговор със смеещо се емоджи. " Обръсни подмишничките ", " Единственото нещо, което ме нервира, е тази дълга коса. Моля те, махни я ", написа различен консуматор, а Евгени му отвръща: " Нула номер ли? ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР