Новият национален селекционер на България - Георги Иванов - до

...
Новият национален селекционер на България - Георги Иванов - до
Коментари Харесай

Гонзо печели точно 50% от мачовете си

Новият народен селекционер на България - Георги Иванов - досега е спечелил половината от вероятните точки в треньорската си кариера, написа " Мач Телеграф ".

Успеваемостта му не може да бъде избрана като висока, защото от наставници на Черно море и изключително Левски се изисква много повече. Статистика демонстрира, че именитата синя деветка има 148 мача в Първа лига, като е спечелил 223 точки или 50,22% от всички вероятни, написа " Мач Телеграф ".
 Зума: Не може да облечеш фланелката с герба на гърдите и да не ти трепне нещо от вътрешната страна
Зума: Не може да облечеш фланелката с герба на гърдите и да не ти трепне нещо от вътрешната страна

" Трябват коренни промени "

Най-успешният му интервал бе първият в Левски. През сезон 2009/2010 той стартира като шеф на Ратко Достанич, само че след серия загуби под управлението на сърбина той подаде оставка и Гонзо стана и треньор. До края на сезона завоюва 69% от вероятните точки, а те стигнаха за третото място.

Най-малък бе активът му напролет на 2013 година с Черно море. В първите месеци на " Тича " той взе 19 точки от 15 мача или 42,22%.

Друг любопитен факт е, че Гонзо за повторно наследява като треньор Ясен Петров. През лятото на 2011-а Пловдивския Джанини бе освободен от Левски, а тимът бе стихотворец от Георги Иванов. Тогава това стана официално и по документи, само че действително Гонзо иззе функционалностите на Петров още в края на февруари, когато " сините " паднаха на " Герена " от ЦСКА с 1:3. Като цяло взаимната работа на двамата постоянно приключва с печален край за Джанини.

Що се отнася до Гонзо и в този момент наподобява най-реално той да вземе 50% от точките в идните два мача на България в Лигата на нациите против Гибралтар и Грузия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР