Новият национален съвет на БСП е подреден по доста особен

...
Новият национален съвет на БСП е подреден по доста особен
Коментари Харесай

Бивш член на НС на БСП: В партията се наложи тенденция, че критикът е враг

Новият народен съвет на Българска социалистическа партия е спретнат по много необикновен метод на последния конгрес на партията. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният член на Националния съвет на Българска социалистическа партия Ана Пиринска. Тя означи, че това, което прави усещане, е отстраняването на всички критици на управлението.

Пиринска посочи, че тя е била градивен критик, който е предупреждавал, че Българска социалистическа партия не върви в вярната посока.

" За страдание в нашата партия се наложи наклонност, че критикът е зложелател. Намираме се в забавна обстановка, в която ръководителят споделя дръжте враговете. Истината е, че ние пет години предизвестяваме систематично и поредно, че с тази нападателна разрушителна политика, която води управлението, нищо положително не ни чака. Лесно е да се обърнеш и да кажеш, че този който подлага на критика е отговорен ", сподели Пиринска.

Ана Пиринска счита, че процесите в Българска социалистическа партия са доста тревожни и че на предишните парламентарни избори е зародил въпросът има ли го лявото пространство.

Въпросът е следният износена ли е лявата концепция, или носителите и не са способни да я показват безапелационно пред хората.

" Наясно сме, че в случай че по този начин продължаваме, нищо по-различно не може да се случи на идващите избори ", разяснява Пиринска.

Тя също по този начин посочи, че не има вяра, че на Националният съвет ще бъдат взети особени решения, тъй като за нея " Позитано " наподобява на изпразнена от наличие конструкция.

" Утре ще се случи друго, ще се учреди едно идейно политическо обединяване в границите на Българска социалистическа партия според устава на Българска социалистическа партия и това обединяване си слага за съществена задача разработване на нова стратегия на партията, слага си задача да каже, че по този метод няма по какъв начин да разчитаме на по-добър резултат. Следва изводът, че би трябвало смяна, която се състои в три решения- нова предизборна платформа, нова тактика и държание, и нови лица. Ние сме лоялни членове на Българска социалистическа партия, надълбоко свързани с Българска социалистическа партия, ние не си представяме нашия път отвън партията. Ще създадем съответни оферти по какъв начин би трябвало да наподобява нашата предизборна платформа. Очевидно че обществото желае смяна, само че въпросът е каква да бъде тази смяна ", съобщи още Пиринска.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР