Новият национал на България Вандерсон говори пред Дарик за повиквателната,

...
Новият национал на България Вандерсон говори пред Дарик за повиквателната,
Коментари Харесай

Вандерсон: Грешката на съдията коства работата на Стойчо Стоев

Новият национал на България Вандерсон приказва пред Дарик за повиквателната, която получи от Красимир Балъков за евроквалификацията с Англия.

Крилото разяснява и случката от мача със Славия, когато не разбра, че голът му е анулиран и целуна приятелката си.

" Така се случи. Първо бях доста благополучен, само че след това не се почувствах добре. Тази неточност коства работата на треньора. Когато реферите създадат такива огромни неточности би трябвало да има по-голямо наказване.

Не желая да приказвам за съдиите, само че с тази неточност те оставиха без работа един човек, приказвам за Стойчо Стоев. Хора от трибуните ми споделиха, че голът не е зачетен.

Длъжни сме да победим Марибор. Просто нямаме различен избор. 1:0, 2:0 не е значимо, значимото е да влезем в Лига Европа. Последните два мача не играхме добре, само че в този момент считам, че ще играем мощно.

Стойчо Стоев си потегли, само че Генчев остава тук. Той познава всички нас. Всички имаме вяра на Станислав Генчев. Мисля, че това сега е най-голямата рецесия в Лудогорец. Никога не сме играли по този начин, както в този момент. Има доста нови футболисти. Трябва малко време.

Щастлив съм, че играя за националния тим. Искам да оказа помощ. С Балъков организирахме другарски диалог. Това е един треньор, който знае по какъв начин да беседва. Той е легенда ", съобщи Вандерсон.
 Вандерсон: Ще дам всичко от себе си, с цел да защитя тима на този народ, който ме посрещна с такава обич
Вандерсон: Ще дам всичко от себе си, с цел да защитя тима на този народ, който ме посрещна с такава обич

" Благодаря на Господ "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР