Новият наставник на Славия Иван Колев беше представен пред медиите

...
Новият наставник на Славия Иван Колев беше представен пред медиите
Коментари Харесай

Иван Колев: Нужна е промяна, няма значение дали противникът е Реал Мадрид или Барселона

Новият ментор на Славия Иван Колев беше показан пред медиите на стадион " Александър Шаламанов ". Специалистът застава на мястото на Хосе Мария Бакеро, който се провали отпред на " белите " и записа серия от загуби. Колев резервира щаба на испанеца, като се изключи Жорди Гротакас, на чието място влиза Ангел Славков.

" Няколко неща би трябвало да променим, не е нужно в този момент да ги изреждам. Кондицията може да бъде малко усъвършенствана, дружно с манталитетът на футболистите и с изясняване на ролята на играчите, връщаме тима към остарялата система. Не е правилно да приказваме кой е бил най-големият проблем, щом се стига до треньорска сменя, ясно е каква е историята. Не е един казусът, значимо е по какъв начин ще подходим, с цел да излезе от тази обстановка. Проведох трети ден подготовка, удовлетворен съм от работата на играчите, демонстрираха огромно предпочитание за работа. Това е значима основа.

Настроението в съблекалнята евентуално не е било доста положително. Когато за първи път се срещнах в футболистите, уточнихме, че настроението не печели мачовете, би трябвало да сме съсредоточени напълно върху съответните цели долу на терена. Не мога да преценява тъкмо какво се случва в шампионата - всеки клуб е сложил цели пред треньора и ги преследва. Работата на треньорите е доста тежка, оценката за работата на даден треньор пишат резултатите. Не е неистина, че няма подобаващ миг за започване на работа.

За нас е значимо да се настроим за мача, по какъв начин ще проведем мача, съперникът няма значение - Реал Мадрид, Барселона, Левски или детска градина, излизаме съществено против всеки. Уважаваме Локомотив (Пловдив), гледал съм всички мачове в efbet Лига, освен на Славия, разликата е доста дребна, за първи път е доста висока конкуренцията. Труден футбол има в нашето състезание, може да не е от доста висока класа, само че е сложен.

На процедура сега изследвам състава, натъквам се с неща, които не съм очаквал - някои ме изненадаха прелестно, други не. Това са играчите, не може в този момент да създадем сериозна смяна по отношение на състава, по тази причина с тези играчи търсим смяна в резултатите ", съобщи 66-годишният експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР