Новият наставник на Септември София – Светослав Петров, остана много

...
Новият наставник на Септември София – Светослав Петров, остана много
Коментари Харесай

Светослав Петров: Няма как да не бъда доволен

Новият ментор на Септември София – Светослав Петров, остана доста удовлетворен от извоюваната точка против Левски в формалния си дебют отпред на столичани. Двубоят на стадион „ Васил Левски ” приключи без голове – 0:0.

„ Няма по какъв начин да не бъда удовлетворен след играта, която показахме. Планът за мача ни бе подобен - да затворим пространствата, изключително за фланговите играчи на Левски. Имахме обстановки и през първото полувреме, и през второто, ненапълно липса на късмет, липса на умения, само че съм удовлетворен от себераздаването и влагането. За една седмица момчета съумяха да схванат какво желаеме от тя. Още повече с няколко фрази преди мача, тъй като видяхме, че Левски излезе с разнообразни играчи от това, което бяхме привикнали да виждаме от състава им против тимове от нашата рогозка ”, показа той след мача.

„ Спрямо съперника и играчите, ще дефинираме схемата ни на игра В взаимозависимост от съперника и функционалното положение на играчите ще дефинираме схемата. От себераздаването и играта в отбрана съм извънредно удовлетворен. Съжалявам, че в някои моменти не успявахме да задържим топката. Хубавото е, за че като загубехме топката, компенсирахме със себераздаване ”, показа още младият експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР